managerx Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 oyuna yeni başladım ancak yeni skill nasil ogrenilir onu anlamadım başlangıçta bana verilen skilleri upgrade ediyorum ama mesala bende iron will var learning de fakat learning altında bir dunya skill daha var onları nasıl ogrenebilirim satın mı alınır nedir?
Buzx Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Market i aç altta solda "show hepsini" diye bi secenek var onu tıkla. sonra market menusunden skills kisminin altinda Learnings başlığı altında bulursun. Teker teker hepsini incelemeni tavsiye ederim. Önce basic learningleri 5 yapiyorsun sonra advanced lara devam ediyosun. Benim fikrim önce learningleri 4 le ondan sonra seni idare edecek gemi-gun ve veya missile-engineering-electronic-mechanic. özellikle armor tank yapacaksan hull repairi 4 yapip armor hardener kullan bi an önce. Bunlari yapip en azindan bi lvl2-3 görev yapabilecek hale geldikten sonra learningleri 5 leyip advanced a gecersen en azından 1 aylık sürede sıkılmazsın.Bence tabi.
jagd Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 http://www.hidebehind.com/5C7AF9FA senin için upload ettim.Aslında bunları resimli bir tutorial için hazırlamıştım :) Instant Recall ,Analytical Mind ve Learning bunlar ilk etapta 4 yapmanaı tavsiye edeceğim şeyler. analytic mind memory ye her lvl da bir puan ekliyor buda diğer learning skillerinin daha hızlı çalışılması demek. analytic mind'ı 5 yaptıktan sonra eidetic memory yi 3-*4 e almak diğer learinng skillerinde öğrenme süreni kısaltır. Ama Buzx'in ded ediği gibi bunları kademe kademe yap.Ben ve bir çok kişi oyunu oynarken kısa süre isteyen skillerin lvl 1-2-3 ünü çalışırken oyunu kapatacağı zaman uzun süren bir skile geçip çalışıyor.Böylece hem bu skiller çalışılmış hemde istediğimiz cihazları kullanabilmek için gerekli skili elde etmiş oluyoruz. Bu arada alt tarafta show only available var.Onun işaretli olmaması lazım.İşaretli olursa yalnız istasyondakileri görürsün eğer range filter stationdaysa(range filter üstte solda onu region yap,ama çok uzak yerlere gitme ve mümkünse haritanı açıp searc kısmına gideceğin yeri yazıp ara ve security status yazan yere bak 0.4 ve aşağı erlere gitme bu aşamada) [ Mesaj 15 Mart 2006, Çarşamba - 04:12 tarihinde, jagd tarafından güncellenmiştir ]
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 3m yapana kadar mission kas, bu arada learning skill oren. butun learning skillerin basiclerini 4le, sonra cruiser filan ne istiyosan al (korsan olacaksan ii bi frigate al fitle). bunlar icin tabii skill lazim ama orendigin skillerle cok rahat training yapman lazim. ilk karakterini miner ya da korsan avcisi yapmani tavsiye ederim.
Öne çıkan mesajlar