burninglife Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ne karşıyakası ne konağı ya..bi kere adam st. joseph e gidiim mi demş.st.joseph nerde istanbulda..şimdi sen o adama karşıyaka veya konak anadoluya git dermisin demessn..ne dersin peki?yanındaki komşu okul KAL a git dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 ne yazikki bu konuyu acan ogrenci arkadas benim niye fransiz liselerine on yargili baktigimin kaniti. mesela yuzde 95 bu arkadasin bayan versiyonuda sacimi boyamam karisiyorlarmi makyajima karisiyorlarmi diye soruyordur. neyse mutluluklar gidenlere:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 kal-kadıköy anadolu lisesi bu açılımı bilmeyen insanların yorumlarına pek güvenme derim bu arada Quibble, lol! [ Mesaj 01 Nisan 2006, Cumartesi - 23:08 tarihinde, helena tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 saf mısınız aa?? st joseph var izmirde kalda konak anadolu die geçiyo angut angut konuşmayın yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 oha lan mevzuya bak..izmirde de st.joseph warmış..hemen yanında da konak anadolu mu war bzm KAL gibi..ne rastlantı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 hayat bazı genç ve cahil arkadaşlar için tesadüflerle dolu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 mesajlarınıszda argo veya hakaret unsuru kelimeler kullanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Bence de ya ÜAL ya da KAL derim. Fransız okulları gerçekten o kadariyi değil. Ha KAL'ın eğitimi de süper değil gibi gözüküyor ama gerçekten altyapı kazanıyosun. Buradayken başarılı olamazsın 4'ün üstü nadirdir ama çıkınca değerini anlarsın. (Mezunlardan biliyorum :)) Ayrıca KAL'daki ortam hiçbir yerde yok. KALFEST gibi bi festival de özel okullarda bile yok. O açıdan KAL KAL KAL. Bi de özel okullardaki gösterişçi ve sahte insanlardan yok burada. (Üsküdar Amerikan;'ın ilköğretim kısmı olan SEV'den mezunum) Kazandım ama gitmedim ÜAL'a gerçek kişiliğe sahip insanları tanımak herşeye değer. Ama ille de özel dersen ÜAL derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 1-Galatasaray Lisesi 2-İstanbul Erkek Lisesi Bu iki Anadolu Lisesi dışında hiçbirine gitme. Bunları kazanamazsan (ki büyük ihtimal öyle olur) düşünmeden özele git. Robert olabilir, St.Joseph olabilir, Alman Lisesi olabilir (Üsküdar Amerikan olmaz dikkat) Sakın ama sakın Haydarpaşa Lisesi'ne gelme, kapısının önünden bile geçme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 nie ya...KAL galatsarayı da istanbul erkeği de ezer geçer :P..ama gerçekten bizim okulda güzel yani ortamı kalitesi vs..zaten benim inancıma göre iş öğrenci de biter..ister gs ye git ister KAL a gel herşey sana bağlı.tembel insan her yerde tembeldir mesela...bence bu lise seçiminde önemli olan ordan hayat adına alabilcein deneyimler ya da mezun olduktan soraki durumundur..o açıdan KAL baya ii dieblrm..tabii ki gs ve iel de ii..zaten bu 3 okul farklı statüde anadolu liseleri.bitek bu 3 okulda hazırlık var 3üde 5 sene..yane iel ve gs über KALi çöpe demek yanlış bence [ Mesaj 04 Nisan 2006, Salı - 22:06 tarihinde, burninglife tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 okudugunuz okulu anlaticaksaniz gelin yazin, ama o okul oyle oraya gitme bu okul boyle buraya gitme yazicaksaniz hic yazmayin daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 OooOooOO Kadıköy Anadolu OooOooOo biraz daha çalış KAL a gel hayatını yaşarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 saint michele girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HollowMan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 KAL'da ne hayat yaşıyorsunuz çok merak ediyorum dicem bi an sıkıldığımın tekrar farkına varıyorum.. Çocuğumu direk Kal'a veririm vermesine de harbiden KAL'da öğretim namına bi bok göremedim şimdiye kadar.. Ama eğitim dersen , eğlence dersen , deişik insanlar , dostluklar , entrikalar dersen ben tek geçerim her şekil :) Koray.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Abi napıcan okulda eğitimi, dershaneler kazandırıyor öss'yi. Her sene mezunların çoğunluğu giriyorsa üniversiteye sorun yoktur. Ki sadece ortamı için havadakarada KAL derim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar