togi92 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 cok zor beh. kafam su topladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 lvl 5 de nereye yazıcam cevabı buldum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 güzel şeyler de var ama kimin aklına nerden gelecek dedirten bölümler de var. mesela ilk bölümlerde bir twix pakedi ters duruyordu, twix olduğunu anladım da onun eski adını bulmam gerekiyormuş. "eskiyi bul" dedirtebilecek tek şey ise tahtadan kapının olmasıydı resimde. ikinci bir örnek olarak iki tane balık resmi var, sen de burdan bir kıtadaki bir ülkeyi bulacaksın. ipucu yok ,sadece iki tane balık. höh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Harbiden çığrından cıkıo...can sıkıntısından başka bişi veremedi bana.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ya ben daha oncede caymıştım.. gene caydım daha ilk kapıdan geçtik true false yapıcam.. sayfa kaynapını göster diyorum editlenmiyo ordan. kaydediyorum sayfayı bu sefer websitesine link göstercen fln.. çok kasış bu ya.. daha kolay editleyemiyormuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 cevabı buldum lvl5 de nerey eyazacagımı bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar