10ur Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Nasıl oluyo bu iş ?? böööle afilli şeyler war onlardan koycam :D biton a.gif buldum onları koymak istiyorum ama nasıl??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 var fakat, aynı porgram yüklü olmayan karşı taraf göremiyor çoğu zaman ayrıca karşı tarafın görüntülemesi, boyut büyük diye çook zaman alıyor. kötü. tükaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 peki... vazgeçtim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 msnin resmi flash avatarları var, çoğu reklamla alakalı oluyo, en son doritosu eklemişlerdi sanırım, onların built-in supportu var, dinanın dedikleri gibi olmaz düzgün gözükür, beğendiğin varsa onlardan kullanabilirsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 paketlerden yapıyosun sanırım, packs edit// kendi hareketli gif'ini koyamıyosun diye biliyorum koyabiliyosan e yuh yani, msn ölmüş o zaman. [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 19:57 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar