TheCrusher Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 arkadaşlar alterac valley questinde ödül olarak verilen itemlerden ikisi arasında kaldım ben tauren hunterım her zaman warriorumla polearmı alırdım biterdi ama huntera ikisi de yarıo bilmeyenler ya da hatırlayamayanlar için linkler http://www.thottbot.com/?i=40260 http://www.thottbot.com/?i=40261 lütfen yardım edin ne yapacaımı şaşırdım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bow/gun/xbow'un bloodskeerdan iyise ice bardde al tabiki, ama öcenliği xbow'a ver tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Polearm'ı al. Bow'u epiclersin nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 napıcan melee yı yaw. salla bence bow al, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 pvp gidiyorsan bloodseekerdan daha iyi pvp bow rank 14'te geliyor. =] soyliyim de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 polearm ben hunterima öle yaptım o xbow o kadar bi fark deiştirmiyo 2-3 strat baron yap al ordna xbow u en iyisi PVP kasıcaksan crit + Sta basmanı öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Polearm ı al bencede yay bulunur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ikisini de alma husura er Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 sagdaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar