Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Bİrde eskisi kadar çok mana problemiolmuyor artık itemlar genelde hep regen özellikli oluyor setler guzelleştikçe yani bir renew yaklaşık +335HP falan oluyordu en son bakalım buyeni talentler ile kaç olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 evet karar verdınızmı hangısını yapacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 35holy/16 disc yapsammı diye dusunuyorum acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 yanlis anlamissiniz bi miktar. artik calismayacak diye bi sey yok. degisikliklerden sonra calismasi beklenmeyen anlaminda kullanilmis. yasaklanan bi sey yok yani. ct_raid'in yeni surumu cikti, indirin calisiyor gayet de. castparty'nin de son surumu calisiyo. selfcast'in de calisan surumu cikti... yavas yavas duzeltiyolar yani. yakinda (haftaya falan) decursive de cikar muhtemelen. +healing konusunda ben de dedigin gibi arada kaldim. ancak soyle bi durum var, hic bi zaman tank'in life'nin ne kadar dusuk olduguna bakmazsin, tank'a daima heal atarsin ve bu oran 90%'dir. senin flash healing isterse 3k heallasin, yine de tank'in caninin 70%'e inmesini beklemek kimse istemez. tabi sikisik durumda guzel olur fazla fazla heal atmak ama o sikisik duruma gelmemek lazim diil mi? herkes isini yaparsa zaten o duruma gelinmez... kaldi ki improved healing'i kullanman soyle gerekecek, is mana conserve'e kaldiginda yani tank'i mumkun oldugu kadar yuksek hp'de tutman lazim. haliyle flash heal'larla 2 3 defa heallayip kalirsin, sonra regen bekler bi daha atarsin. bunun yerine g.heal kullanarak hem max regen saglamis hem de adami ayakta tutmus olursun. tabi biraz riskli, ne yaptigini bilmiyosan is eline yuzune bulasir ama alistiktan sonra farki anlarsin muhtemelen. ben de +healing gibi dusunuyodum ama dun mental str'den yana kullandim secimimi. mental agi.'ye 4 verip SH'i 4'e yukselttim. boylece mental str 5 oldu ve yine +10% manam olmus oldu. ayrica +healing bakimindan eskisi kadar iyi sayilirim. ancak sorun surdaki ben bu yeni duzenin avantajini pek goremedim. yani yine dayak yiyoruz, yine ayni tas ayni hamam, ustune daha az heal atabiliyoruz... sanirim tek fark g.heal olacak... sonuc: 26/25 [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 22:47 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 lvl 19 priestimin talentlarini napiim? =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Arkadaşlar şuanda en son olarak pveci bi pri olarak hangi talentlara gitmeyi düşünüyorsunuz ( Onixya , Bwl , AQ ) gibi istanceler için sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pestilence Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Lightwell inanılmaz bir skill şiddetle tavsiye ederim.... PvE de kesinlikle çığır açacak derecede hemde [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 00:31 tarihinde, Pestilence tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Yarin iyice test edicem de, hem baya güzel hem de bi garip oldu bu olay. Memnunum aslinda talentlarimdan, ama spirit tamamen random calisiyor sanirim +heal konusunda, veya baska birsey var random calisan. flash healim su an tamamen random sekilde 1100-1400 arasi healliyor ki bu kadar min-max farki olmasi cok sacma geldi bana. tabi cok deneme firsatim olmadi belki de sansima böyle denk geldi. ama baya sefer unbuffed 2k flash heal crit gördüm ki güzel bi duygu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 g.heal kral olmus 550 manaya 2.5-4k arası heallıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 biz dun gece supresyon odasında 4 mage 1 priest partisi aoe grubunu olusturduk.priestın holy novası inanılmaz bişi,hem damage verıyordu hemde bizi heallıyordu,supresyonu manyak hızla gectık ve kımse ölmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 31 dis.. /20 holy yapacam ben en kralı boyle olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Amacinin ne olduguna göre degisir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Böyle bir talent yaptım şuan için güzel healler atıyo ama biraz denemek lazım, sizinde yorumlarınızı bekliyorum. Discipline Talents - 21 point(s) Unbreakable Will - rank 5/5 Silent Resolve - rank 4/5 Improved Power Word: Fortitude - rank 2/2 Improved Power Word: Shield - rank 3/3 Martyrdom - rank 2/2 Inner Focus - rank 1/1 Meditation - rank 3/3 Divine Spirit - rank 1/1 Holy Talents - 30 point(s) Healing Focus - rank 2/2 Improved Renew - rank 2/3 Holy Specialization - rank 5/5 Divine Fury - rank 5/5 Inspiration - rank 3/3 Improved Healing - rank 3/3 Spirit of Redemption - rank 1/1 Spiritual Guidance - rank 4/5 Spiritual Healing - rank 5/5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 iyi bir healer talent tree pls. (küfredeceksiniz biliyorum :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 improved v.emb denemek lazım aslında ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar