LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 uzaktan şutlar ve karşı karşıyalarda şans vermiyorum o zaman. mümkün mertebe karambol çalışın bana, beynim aksamalı çalıştığı için ortamda çok kişi olunca topu kaybediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bu phalanx a dikat et ota boka atlayıp sakatlamaya calısıyodu beni neyseki sağlam bi dwarfım kurtardım :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bir taktik daha vereyim karşı takıma, avans olsun. son 2-3 maçtır sakatlanana kadar süper oynuyorum. evet, ne yazık ki sakatlanıyorum sürekli. hepsinde de top sakatlıyor. hm, 2 önceki maçta cinsel organın gazabına uğramıştım ve 10 dakika içerisinde 6 gol yemiştim. maç 7-1'den 7-7'e gelmişti. son 10 dakikada kasmıştık da berabere bitirmiştik sanırım, eohe. bir önceki maçta da ayağa top gelmiş baş parmağım davul gibi olmuştu. yine peş peşe goller yemiştim.(baş parmak hala şiş gerçi, bakalım bu maçta ne yapacağız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 çok fazla uçup kaçmazsan fedailik yapmazsan sakatlamazsın parmağını. ee cinsel organ için aynı garantiyi veremem, gelebiliyo :) (test edildi onaylandı :P)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ehe yok yahu. halısahada kalecilik kolay iş aslında. ben çeşitli rahatsızlıklarımdan dolayı koşamadığım için hep kalede oynuyorum, o yüzden fena değilim bu işte. siz de 5-6 maç kalede oynayın bayağı gelişir refleksler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 benim takımın ismi ne yahu, holiganlık yapayim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 sımdı ben geri kurbagaı oldum o zaman 4ever kurbaaa [Bu mesaj jacabo tarafından 11 September 2003 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ehu bombacının zayıf yanlarını öğrendiğimize göre bu maç bizimdir üsten çekilin martılar .. mission accomplished[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Ya urzanın üstüne neden bu kadar çok gidiyorsunuz? adam yanlış kalelere mi gol atıyor nedir yani eheh :)[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bu arada ödemede ne kadar düşüyor herkese, yazarsanız sevinirim. bu aralar mali krizlerdeyim de, ona göre paramı denkleştireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 lol yine yencez[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bomba maça ne olur ne olmaz 5-6 milyon ayır. 4-5 civarı tutacaktır büyük ihtimalle[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: Eno, 11 September 2003 23:12 tarihinde demiş ki: Ya urzanın üstüne neden bu kadar çok gidiyorsunuz? adam yanlış kalelere mi gol atıyor nedir yani eheh :)[hline]Profocio Hosting valla ben 1 kere oynama fırsatı buldum kendisine karşı, karşı takımda olmasından memnundum diyebilirim. Ama tabi hep böle oynamayabilir. Ve fakat bütün paticik futbol camiasının dediklerine bakacak olursam onunla aynı takımdan olmak çok da istemem. Demedikleri şey yok valla[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 adamda bı kere teknık war sız hala dalga gecın :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: Eno, 11 September 2003 23:12 tarihinde demiş ki: Ya urzanın üstüne neden bu kadar çok gidiyorsunuz? adam yanlış kalelere mi gol atıyor nedir yani eheh :)[hline]Profocio Hosting arada =) ya adam 1.95 lik fizbanı ön libero olarak oynatıyo .. sora ben boş adama pas veriyorum kızıyo ben onu defans adamı olarak oraya koydum niye ona veriyon ileri atsana diyo bütün free-kick leri kendi kullanıyo %89 unu halısaha çizgileri dışına atmasıyla meşur saintjoseph minyatürde yaptıklarını hiç anlatmiyim[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ehe dı inkırıdbıl gris[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 eno simdi gecen macta karambole urzanın ayagoındaki topa vurdum top aramızda sekti benim kola carptı ama bu işlkemler 1sn içind eoluyo bi anda bilardo oynar gibi top gitti geldi sonra el var dedi koydu topu yere dedik yahuı ele carpma bu el falan yok kolumda havada degil zaten vücuduma oparalel bu oyun elle oynanmaz dedi orda bi dumur olduk :) aradan 15 dk geçti benzer posizyon urzanın ele carptı , abi el yok carpma bu bu durumlarda elle oynandı kararı verilmez diye acıklamaya basladı bi dumur daha geldi bana :) burda herkes bi anısını yazsın dersek yandık 3. baslıga geçeris yarına kadar :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 halısahada en sakin adam bile sinirlenir bre eheh. o kadar sakin adamlar gördüm, halısahada ağızlarından köpük saçıyorlar resmen. trafik hadisesi gibi bir şey bu. bir tek kalecilerin pek sinirlendiğini görmedim; o kargaşanın içinde olmadıkları için heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Hem bilmiyo, hem susmuyo durumu yani :) Kolay gelsin.. eheh[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ya beyler ben keçi sakalımı kestim maçöa kadar biraz olsun uzaması lzm yoksa moral kötü olucak malum koşarken rüzgarda sakalın dans etmesi motive ediyordu 150 ile giderken süper bir his uyandırıyo da :) maça deniz otobüsü ile mi gelsem hızlı oluyo ve yorulmuyom ama parası sağllam oluyo :) bu arada boğa dan sahaya kadar yürümicez işallah?[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ehe sürekli halısaha yaptığım tiplerle bu faul kargaşaları için uygulama getirdik. faul diyorsa birisi, hiç uzatmadan serbest vuruş kullandırıyoruz. tabii herkes birbirini tanıdığı için kimse abuk subuk şeylere faul deyip bokunu çıkarmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hill Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Bugün fizbanla halısaha kaporası yatırdık ve maç saatini beklemeye başladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 oke saolun hill[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 eyv fiz nerelerde[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 adam barlarda doğumgününü kutluyo(muş)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar