jankis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 dediğim gibi fiz le apex[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 e tamam zaten fizbanla urza ayrı takımda. dediğiniz gibi ne biçim okudunuz takımları öyle :P [Bu mesaj Kenderleme tarafından 11 September 2003 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 tamam işte sorun yapmana gerek yok kender tekrar değiştir yaz bitsin :)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 urza yıne yapcagını yaptı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 benle blaq karsi takima gecelim fizbanla arcane bize gecsin ? dur boku cikti heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 urza bişiy yapmadı urza girmese ortada kalcaktık melan sattı asıl *!ortalığı kızıştırır* :D[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 dela bıze gecsın olsun bıtsın hem ılerde pha ve dela hemde arkada sergen gibi ben warım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: -Apex-, 11 September 2003 22:19 tarihinde demiş ki: benle blaq karsi takima gecelim fizbanla arcane bize gecsin ? dur boku cikti heh. zaten böyle oldu takım[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: jacabo, 11 September 2003 22:20 tarihinde demiş ki: dela bıze gecsın olsun bıtsın hem ılerde pha ve dela hemde arkada sergen gibi ben warım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize sen phalanx ın takımında deilsin[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 aha tosbağaspor hoşgeldik hiellaaaaah[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: jankis, 11 September 2003 22:20 tarihinde demiş ki: said: jacabo, 11 September 2003 22:20 tarihinde demiş ki: dela bıze gecsın olsun bıtsın hem ılerde pha ve dela hemde arkada sergen gibi ben warım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize sen phalanx ın takımında deilsin[hline]things you own end up owning you (tyler durden) ben sızdenım cankız[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: Kenderleme, 11 September 2003 22:07 tarihinde demiş ki: Kenderleme, Phalanx, Hill, Jankis, Babacum, Urza, Apex, Blaq Delanoresse, Arcane, Dynamick, Bombacı, Mumu, Sabo, Jacabo, Fizban budur önerim ilk yapılan takımlara benzedi işte [hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! [Bu mesaj Kenderleme tarafından 11 September 2003 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] son durum budur eywallah kender[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 $imdi biri takımları yazsın da 2 günümüz var anca ayarlarız hahaha[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ya bence fiz gelsin son bi kere kursun takımları herkes kabul etsin[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 kuruldu işte yahu[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 tamam bu en son takımlar güsel. tabi urza yı görmeyen masumlardanım ben ne melem bi tehlike bilmiyorum ya neyse .)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Vay bea, annem ne önemli kadinmis mübarek. :)[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ben gormedım o msg ı sorry :p eywallah bole olsun guzel kadro[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: -Melancholy-, 11 September 2003 22:25 tarihinde demiş ki: Vay bea, annem ne önemli kadinmis mübarek. :)[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] annen diil de arkadaşın olsa ufak bi küfür sallardım :) PS: yanlış anlaşılmasın "o hıyarın doğum gününde napıcaksın ki" gibi bişe derdim auh[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 11 September 2003 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ehoe taktik niye kastınız be. halısaha maçında herkes koşar kardeşim. ay koşamam edemem diyenler de defansta çakılı oynar. forvet diye bir kavram görmedim ben daha halısaha maçlarında. gol atan adamlar genelde geri de koşar. eğer beleşe yatıyor, sadece ileride oynuyorsa maç sonrasında bütün boklar kendisine atılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bombaci nede olsa kale sende biizm takımı bi gör forvette duruyo herkes pres yok pas atıyosun 2 kosup direk sut tekrar pas vermiyolar :) defansa gelmek yok :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ehe o zaman hiç maç sonrası bok atmayınız şahsıma. ben yedikçe yiyen kalecilerdenim. akdeniz insanının duygusallığı üzerimde bir nevi, eheh. ya az ya da çok gol yerim. ortası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bu arada tekrar hatırlatayım, eldiven hadisesini unutmasın getirecek arkadaş. hatta iki tarafa da getirin de eşitlik sağlansın. eldivensiz kalecilik iç bayıyor, havası eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ozm bombaci bak benim taktik tutmustu macta ben defans dan uzun top oynayıp rakip kale agzına dolduruyodum rakip topları anında uzaklaştıramadıgından karambole ya bi orta ya bi sut bikaç calım derken golleri atıyoduk paso :) sen bana verirsin defanstan ben forvete kaadar sürerim veya uzun oynarım atarız:) bu arada basına kapalı taktiksel idman yapıyoruz bu dediklerimi duymamış olun[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ehe ben oyunu başlatmam zaten genelde. gelirsin yanıma, çıkarsın boşa, yuvarlarım yerden topu şahsına.(niye kafiye oldu be?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar