sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 e takımlar yine değişecek :) şebek olduk vallaha[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 melan yerine urza işte daha niye değişsin[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Dela, Apex, Mumu, Dyna, Bombacı, Blaq, Sabo, Urza Arcane, Fizban, Phalanx, Hill, Babacum, Jankis, Kenderleme, Jacabo simdi beyler elimizdeki malzemeler bunlar kendin pişir kendin ye ...[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 abi bizim takimda herkes f.terim olmus ben geciyorum fizbanlara :) yok o orda oynicak bu burda oynicak fikir almadan konusmalar gelirsiniz once sorarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 - apex gel buraya hemen - tabi sahip auha ulan zaten orta saha oynamıyor musun? ben bunu bilerek dedim orta saha oynar diye ?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 yani sorun olucaksa defansta oynamamam gecerim karsi takima isterlerse,onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 sorun olmicak artık hiçbişi sorun deil urza oynuyor taktik yapmıyoruz bu saatten sonra bende forvet oynuyorum bi topa 10 kişi koşalım mahalle maçı rulaz yılalrdır yapmıyodum[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 urza kurbağa ise ben ya martıyım ya da şebnem ferah konserine gidiyorum auhuah[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 valla acaip karıştı planlar simdi sabo urza ile aynı takımda olmam diyo ben sabo ile ii anlaşıyom ozm bende olmam takımları tekrarda kuralım simdi eski haline dönsün fizban la arcane bize gelsin blaq ta karsıya geçsin urza karsı takımdan olsun[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Beni güseLim eski takımıma verin, grizle iyi bi ikili olabilirdik ehua.. Gül gibi takımın kıymetini bilemedim, yok apexlerden olayım vıy da vıy. haha[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ne zor iş be hıncal a mail atsın birisi o bilgisi olmasada cok biliyomuş gibi hemen takım kurar bitane :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Benle apex karşıya geçelim.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ya şu son yazdıgım arcane fizban bize geçsin blaq urza karsıya olayını yaptıgımızdada takım adımız kaplumbagalar olarak değişecek :) valla eziyet ha[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 lol ya işe bak koskoca paticik urza ya göre takım cıkarıyos simdi urzadan olmak istemeyenler vs farketmezler[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 adım atışmak iyi adamları kapmak için yapılır, burda tersi bir durum söz konusu :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 taam urzayı alıyos bis arcane i alın fiz i vermem başka adam alın eau[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Kenderleme, Phalanx, Hill, Jankis, Babacum, Urza, Apex, Blaq Delanoresse, Arcane, Dynamick, Bombacı, Mumu, Sabo, Jacabo, Fizban budur önerim ilk yapılan takımlara benzedi işte [hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! [Bu mesaj Kenderleme tarafından 11 September 2003 22:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 fizban urza ile aynı takımda olucak diyosun :) 11 eylül tekrarlanıcak birazdan fizban dalışa geçer simdi sana :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 kenderlemenin dedigi takım güzel bole yaparız ?[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: jankis, 11 September 2003 22:06 tarihinde demiş ki: taam urzayı alıyos bis arcane i alın fiz i vermem başka adam alın eau[hline]things you own end up owning you (tyler durden) nooluyo lan ? sen git, ben gitmiyorum bu kadar.[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 beni cart curt deiştirmeyin, yada apex le ikili deiştirin, o benim müzmin defansım :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 oo sizde ya nolcak surda zzevkıne mac yapıcaz alla alla[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: arcane, 11 September 2003 22:09 tarihinde demiş ki: said: jankis, 11 September 2003 22:06 tarihinde demiş ki: taam urzayı alıyos bis arcane i alın fiz i vermem başka adam alın eau[hline]things you own end up owning you (tyler durden) nooluyo lan ? sen git, ben gitmiyorum bu kadar.[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! ehah :D[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 arcane in şartı fiz le beraber oynamaksa napalım başka çare yok kenderin takımında şöyle bi değişiklikle olayı tamamlayabiliris belki. apex le fizban değişir işte nası ?![hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ay saçmaladım[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 11 September 2003 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar