LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 avrupadan vapurla kadıköye geleceklerden bir ikisinin telefon numarasını alayim ben, beşiktaştan kendim binip geçerim orada buluşurum. özelden veriversin kim kadıköy iskelede olacaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 blaq eder kıymetımı bılemedınız :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 blaq defans mı oynuyodu yaf unuttum eger oleyse ii bence sorun yok :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 bılmıyorum ama sanırım forvet[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 biz forvetleri defansa monte etmesini biliriz icabında :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 walla benden defans olmaz boşuna medet ummayın haha :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 dela F L, ben F R oynuycaz. Arkadan da bi hızlı AMC nin koşuyla destek vermesi lasım .)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 oke ozm hep beraber forvet oynayalım[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ya bu blaq'ı kim verdi bize be ühüe. takımın bütün düzeni alt üst oldu lucescunun niye transfer yapmak istemediğini anlıyorum LOL[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 11 September 2003 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ztn bundan onceki mac 5 forvet oynamistik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Zaten halısaha raconu o kdr forvetle gene de az gol yemeye çalışmaktır hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 sen defansın önünde defansif midfield oynucan ama :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 benim beLim ağrıyo valla sakatım :) bele$ oynarım anca ehua[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Apex'i çakılı defans olarak D C ye koyuyoruz i$ bitiyo, uzaktan şut atarım koşarım uçarım fln derse de vururuz kafasına ehua.. Zaten 2 defans elemanımız daha varmı$ deLa'dan aldığım bilgilere göre.. Arka taraf emin ellerde yani hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 blaq'cım ilerde beleşte takılamazsın, dediğim gibi orta sahada olacaksın. Apex de orta sahada olacak aynı senin gibi.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Fatih Terim misin..?[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 icabında olurum, bi sorun mu vardı :) ayrıca apex'i defansa koydurturken iyi senin ortasaha oynamanı isteyince "fatih terim mi oluyosun"...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 11 September 2003 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 urza süper abi kadroda yok herif oynuyom falan diye msg atıyo herkes taktik konuşmaya devam ediyo uheauha kaale alın la adamı :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 nerde demiş ki ben görmedim ? edit: oha sayfanın sonunda demiş ben direk bu sayfadan başlamıştım. eee napacaz şimdi ? [hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 11 September 2003 18:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ben bilmem =)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Abi size acaip süper bi haberim var 13 eylül annemin dogum günü ve demin babam aradi ki, program yapma yemege cikiyoruz dedi. ahah süper ekecem sanirim sizi. çok pardon ya salagim, annemin dogum gununu unuttum versiyon 5 teki ilk kisi olarak ekleyin diyecem artik :([hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: LvL_Sabo, 11 September 2003 17:04 tarihinde demiş ki: icabında olurum, bi sorun mu vardı :) ayrıca apex'i defansa koydurturken iyi senin ortasaha oynamanı isteyince "fatih terim mi oluyosun"...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 11 September 2003 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] İcabında biz de Sergen oluruz, koşturup geriye döndürebiliyosan döndür, küstürürsen karşı takıma gider şampiyon yaparım haha. Bu arada Apex defans oynuycam diye kendi sööledi konuştuğum adam, hariçten gazel olayı diil hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 buyur git karşı takıma şampiyon yap kolaysa, biz kurbağalar her zaman güçlü olmasını bilmişizdir. (tam fatih terim style bi cevap, hakettin ahah)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: -Melancholy-, 11 September 2003 19:21 tarihinde demiş ki: Abi size acaip süper bi haberim var 13 eylül annemin dogum günü ve demin babam aradi ki, program yapma yemege cikiyoruz dedi. ahah süper ekecem sanirim sizi. çok pardon ya salagim, annemin dogum gununu unuttum versiyon 5 teki ilk kisi olarak ekleyin diyecem artik :([hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] senin yerine urzayı ekliyoruz o zmn ;)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 martılar martılar :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar