Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

geleneksel pepeleksel halısahasal maç 4 final edition

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
avrupadan vapurla kadıköye geleceklerden bir ikisinin telefon numarasını alayim ben, beşiktaştan kendim binip geçerim orada buluşurum.

özelden veriversin kim kadıköy iskelede olacaksa
Mesaj tarihi:
ya bu blaq'ı kim verdi bize be ühüe. takımın bütün düzeni alt üst oldu
lucescunun niye transfer yapmak istemediğini anlıyorum LOL[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 11 September 2003 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Apex'i çakılı defans olarak D C ye koyuyoruz i$ bitiyo, uzaktan şut atarım koşarım uçarım fln derse de vururuz kafasına ehua..
Zaten 2 defans elemanımız daha varmı$ deLa'dan aldığım bilgilere göre.. Arka taraf emin ellerde yani hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mesaj tarihi:
blaq'cım ilerde beleşte takılamazsın, dediğim gibi orta sahada olacaksın. Apex de orta sahada olacak aynı senin gibi.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
icabında olurum, bi sorun mu vardı :)
ayrıca apex'i defansa koydurturken iyi senin ortasaha oynamanı isteyince "fatih terim mi oluyosun"...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 11 September 2003 17:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
urza süper abi
kadroda yok herif oynuyom falan diye msg atıyo herkes taktik konuşmaya devam ediyo uheauha

kaale alın la adamı :P[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Mesaj tarihi:
nerde demiş ki ben görmedim ?
edit: oha sayfanın sonunda demiş ben direk bu sayfadan başlamıştım. eee napacaz şimdi ?
[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 11 September 2003 18:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Abi
size acaip süper bi haberim var
13 eylül annemin dogum günü ve demin babam aradi ki, program yapma yemege cikiyoruz dedi.
ahah
süper ekecem sanirim sizi.
çok pardon ya
salagim, annemin dogum gununu unuttum
versiyon 5 teki ilk kisi olarak ekleyin diyecem artik :([hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 11 September 2003 17:04 tarihinde demiş ki:
icabında olurum, bi sorun mu vardı :)
ayrıca apex'i defansa koydurturken iyi senin ortasaha oynamanı isteyince "fatih terim mi oluyosun"...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 11 September 2003 17:14 tarihinde değiştirilmiştir]

İcabında biz de Sergen oluruz, koşturup geriye döndürebiliyosan döndür, küstürürsen karşı takıma gider şampiyon yaparım haha. Bu arada Apex defans oynuycam diye kendi sööledi konuştuğum adam, hariçten gazel olayı diil hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Mesaj tarihi:
buyur git karşı takıma şampiyon yap kolaysa, biz kurbağalar her zaman güçlü olmasını bilmişizdir. (tam fatih terim style bi cevap, hakettin ahah)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
said:
-Melancholy-, 11 September 2003 19:21 tarihinde demiş ki:
Abi
size acaip süper bi haberim var
13 eylül annemin dogum günü ve demin babam aradi ki, program yapma yemege cikiyoruz dedi.
ahah
süper ekecem sanirim sizi.
çok pardon ya
salagim, annemin dogum gununu unuttum
versiyon 5 teki ilk kisi olarak ekleyin diyecem artik :([hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]

senin yerine urzayı ekliyoruz o zmn ;)[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
  • Yeni Oluştur...