sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 maç saati: 19.30 - 20.30 maç yeri: kalamış (dereağzı, 3 maçı da yaptğımız yer) şimdi efenim takımları kurmuştuk ama urza'nın gelemeyecek olması (sanırım gelemiyo emin diilim) bizi başka takım arayışlarına itti. Çünkü arkeyn ve fizban beyler eski takımları tarafından mıknatısla çekildiler. Bunun üstüne martı vs kurbağa derbisi tekrarlanacaktır. Ninja Kurbağalar: Dela, Apex, Mumu, Dyna, Bombacı, Blaq, Sabo, Melancholy (Bizim eskiden giden 2 adam yerine melancholy ve bombacı geliyo.) Kalvari Martılar: Arcane, Fizban, Phalanx, Hill, Babacum, Jankis, Kenderleme, Jacabo (gimli ve coldwind gibi geyiğine oynayan arkadaşların olmamasıyla yerlerine yeni transfer yapan martılar da ahanda böyle.)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj fizban tarafından 10 September 2003 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hill Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Oynayanlar bi okey versinde maç saati 10 kişi olmayalım sahada. Hill: Okeeyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 durex[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ya zük kafalı capon askerinden anca böle iğrenç bi espri beklenirdi zaten[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ok b@bs[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 maça böle motive oluyorum ben rakiplerin yıpranması lazım bu laflardan sabo sen kıpraşma :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 şimdilik "ok" veriyorum yarın da "ey" i verebilirim[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 maç yerine nasıl gidileceğini anlatırsanız sevinirim. bir de eldiven sorunu vardır. bende eldiven yok. saha sahipleri, görevlileri filan sağlıyor mu eldiven gibi şeyleri veya aranızda birilerinde var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Maç yeri ve tarihi hakkında en ufak bi fikrim yok ama kesin gelecem izmirde yapın gene gelirim :) Ha bu arada ben apex lerden olcaktım :( ya neyse diğer topiki okuyamadım aksiliklerden dolayı. Hatta şu aksiliklere bir bakın da yardım edin dimi? :) http://www.paticik.com/forum/view.php?id=43761 En azından rakip kalede kova aman liq varmış. Yırttık gene.. hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 PERŞEMBE AKŞAMINA kadar KAPARO yatırılması LAZIMDIR ARKADAŞLAR. birisi hemen sahanın oralarda oturuyordu kimdi o, bir zahmet o gitsin yatırsın.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 gereksiz. [Bu mesaj -Apex- tarafından 10 September 2003 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 said: BombaciMulayim, 10 September 2003 10:20 tarihinde demiş ki: maç yerine nasıl gidileceğini anlatırsanız sevinirim. bir de eldiven sorunu vardır. bende eldiven yok. saha sahipleri, görevlileri filan sağlıyor mu eldiven gibi şeyleri veya aranızda birilerinde var mıdır? topu ödünç alacağım arkadaştan eldiven de ödünç alabilirim. maç yerine nasıl gideceğin ise nerede oturduğunla alakalı. en basiti kadıköye gel, kadıköyden toplu gidiş olucak zaten her zamanki gibi[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Ataköy/Bakırköy/Yeşilköy falan civarından gelecek varsa beraber gideLim bare de sıkılmayız ehu..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 blaq bakırköyden dynamick gelicek konuş onla derim ps: KAPARO arkadaşlar KAPAROOOO[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 delikanlı kaleci eldivensiz oynar eşitsizlik çıkarmaz :P melancholy ve dynamick bakırköy tarafından gelecek diye biliyorum onlarla birlikte gelirsin sen de. ayrıca sabo en yakın sensin sanırım şu kadroda sahaya 25 dakka dediğin bişey değil ki hem bi temiz hava (?!) almış olursun :)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 apex de var hem evi benden 100 metre daha yakın :) ama asıl sorun benim okulla falan halledicek işlerim olması, o yüzden yatıramayacak olmam. kender sen nerde oturuyosun ki mesela ?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ben bostancıdayım yani minibüsle gitsem bi de ordan yürümesi var 1 saate yakın bakmayın bana :) o zaman yakın ve de uygun olan biri diyelim.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 bostancıdasın ? 1 dolmuş ve kızıltoprak BP'nin önündesin ordan da 2 dakka yürücen sahadasın. zor diil bence.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 apex'e sor bakalım kaç dakkada yürünür oraya. 25 dakka az bile dedim. ebesinin örekesi orası be yürümek için. ayrıca işim var yarın bütün gün ondan gidemicem[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Ataköy'den katiliyorum yarismaya. birlikte gideriz. ama dönerken deniz otosuyla dönerim hiç anlamam.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Deniz otobüsüne baktim. 21.20'de var. onunla gidecez. kaçisi yok yani.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 geliyorum.. dela neyse ayni takimdayiz eh..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 guzel guzel sevdım kadroyu :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ok[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 çok iyi herkes OK verdi. ama şimdi bir problemimiz var halen: KAPAROOOO kimse yakın oturmuyo mu şuraya ya[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar