Yakuzas Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Arkadaşlar epic mount alıcam ( dwarf ) ama 900g, IF e exhalted olursam 800g mu olacak. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 800 g a almak icin rank3 ve if ye honored olman yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yakuzas Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 bende honored yeterli diye biliyordum ama vendora gittim 900g yazıyordu IF e honored ım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Honored ve rank3+ olman gerekiyor. O zaman 800g oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Eğer kendi ırkının mountunu alacaksan. PvP Rank3 veya üstü ve Kendi ırkının Başkentine Honored olman lazım. PvP Rank3 = %10 Honored = %10 indirim yapar. ikisi birden olunca %20 indirim uygulanıyor. Eğer ne honored ne de rank 3 değilsen benim gibi yapabilirsin güvendiğin bir arkadaşına 800g ver(bu arkadaşın hem honored hemde rank3+ olmalı) o mountu alsın ve sana trade etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ama o güvendiğin arkadaşınında ram alıcaksan dwarf tiger alıcaksan NE fln olması lazım artık başka ırk başka ırkın mountunu alamıyo orayla exalted olmadan, bi kaç patch önce değiştirdiler onu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 guvenebilecegin birisine ver altinlari 100 eksigine o alsin . ben hic ugrasamam rep kasmakla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar