Natanyal Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Dün sinemaya gidelim baktık filmlere hepsine zaten gitmişiz biri dışında :D neyse işte aldık biletleri girdik Bambi 2 'ye :D genel olarak güzel filmdi işn müzikale döndüğü sahneler çok sıkıcıydı :D Birde salonda bir tek biz vardık 3 umuz neler yapmadık ben arkadaşların montlarını aldım 3 koltğa yerleştirdim yan yatarak izledim filmi mesela :D Çocukluğum da çok severdim Bambi 2 yi diyiyorsanız mutlaka gidin :D Birde bileti alırken biz "off bambi'ye sokacan bizi "dedik arkadaşa oradan görevli bir ablamız " bambi 2 güzeldir çocuk filmi değil yani " dedi :D Arkadaşın lafı hala aklımda ve yazarken gülüyorum :D " tabi aksiyon filmi" edit:mesajı gönderdikten sonra ben bunu nerede görmüştüm diye düşününce bellow'in açtığı konu geldi aklıma :D Özür dilerim [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 12:28 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarpus Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bambi sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 hahaha :D Sux harbi ama çok eğlendik biz nedense :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 21 yasimda gidip arkadaslara bambiye gidelim desem sonuclari pek iyi olmaz... Gidip DVD sini alip klasik Bambi'yi izlemenin zevki apayridir bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 hahaha :D aynen bu kötüydü klasik bambi'ye göre. Klasik Bambi bir efsanedir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar