perfi Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Sizce fazla sacma konular acilmiyormu ? Sikildigimda bakayim paticige zaman gecirebilecegim muhabbetler donuyor diye baktigimda cevap yazilmasi sacma olan bir cok konu var , garbage olayi abartilmis gibime geldi . Uyeler fazla aktif mi degildir , arkadaslar uzerinden 2 yil gecmis konulari ariyor zaman gecirmek icin ve onlari tekrar guncelliyor . Ya da hersey normal mi ? Paticik artik daha bi degisik gelmeye basladi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 dedim olm o kadar size perfi beğenmicek diye "yok beğenir de beğenir" al işte. bir şey biliyoruz da konuşuyorz di mi? ala ala ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 al işte bi saçma konu daha :D bunu paticik.com bölümüne falan açsaydın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 son derece güzel bi konu. ama yıllardır aynı şeyleri tartışa tartışa cazibesini kaybetti tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Saçma konular evet açılıyor fakat sacma konu acamayın diye bir kural yok malesef. Buna yöneticiler karar verir. Bİrde şöyle bir olay var; sacma insan var. Konuyu rezil eden falan. Bence onlar olmasa daha iyi olur sanki. Örnek olarak bir gezegende su bulundu diye konu acılıyo adam gelip biri işemiştir oraya diyo yani hoş bişi deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 patide güncel olaylar tartışılmıyor artık çok nadir açan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 said: Örnek olarak bir gezegende su bulundu diye konu acılıyo adam gelip biri işemiştir oraya diyo yani hoş bişi deil. ehahaahau ama komikmiş :D öhöm..höm yapilmamasi lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 kuizz.com diye bişi musallat oldu patiye yemek yerken neye benzersin uyurken hangi hayvansın gibisinden baska birseyde göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 tamam o zaman güzel tartışma alanı olan konu açıldı da biz mi tartışmadık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 guzel ve tam yerinde bi konu bence.artık patiden sıkılır oldum. şimdi biri atlar sıkılıyosan girme der. ee pati halkının tipik uyuz cvabıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 sıkılıyosan gireme arkadaşım!! alla alla yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 said: Örnek olarak bir gezegende su bulundu diye konu acılıyo adam gelip biri işemiştir oraya diyo yani hoş bişi deil. sorunlu musun arkadaşım, bas git. yok dayanamıyorum, uzun uzun editlicem bu mesajımı. şu foruma "EHAUEH" diye mesajlar atmayıp, fake accountlar açmadan, forumun içine etmeden, yalnız eğlenmek için giren, başkalarının da rahatını bozmamaya özen gösteren biriyim. ama gelip de burda bir tane espri maiyetindeki mesajıma laf sokarsan benim nefretimi kazanırsın başka da bir şey değil. rica edicem tepemi attırmayın benim, ağır abilik taslamayın, cool olucaksanız yağmurlu havalar dahil güneş gözlüğüyle dolaşın sokakta, yeter ki burada yapmayın ona benzer saçmalıklar. [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 17:32 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar