Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sikayetim var

perfi

Öne çıkan mesajlar

Sizce fazla sacma konular acilmiyormu ?
Sikildigimda bakayim paticige zaman gecirebilecegim muhabbetler donuyor diye baktigimda cevap yazilmasi sacma olan bir cok konu var , garbage olayi abartilmis gibime geldi . Uyeler fazla aktif mi degildir , arkadaslar uzerinden 2 yil gecmis konulari ariyor zaman gecirmek icin ve onlari tekrar guncelliyor .
Ya da hersey normal mi ?
Paticik artik daha bi degisik gelmeye basladi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Saçma konular evet açılıyor fakat sacma konu acamayın diye bir kural yok malesef. Buna yöneticiler karar verir.
Bİrde şöyle bir olay var; sacma insan var. Konuyu rezil eden falan. Bence onlar olmasa daha iyi olur sanki. Örnek olarak bir gezegende su bulundu diye konu acılıyo adam gelip biri işemiştir oraya diyo yani hoş bişi deil.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Örnek olarak bir gezegende su bulundu diye konu acılıyo adam gelip biri işemiştir oraya diyo yani hoş bişi deil.

sorunlu musun arkadaşım, bas git.

yok dayanamıyorum, uzun uzun editlicem bu mesajımı.

şu foruma "EHAUEH" diye mesajlar atmayıp, fake accountlar açmadan, forumun içine etmeden, yalnız eğlenmek için giren, başkalarının da rahatını bozmamaya özen gösteren biriyim. ama gelip de burda bir tane espri maiyetindeki mesajıma laf sokarsan benim nefretimi kazanırsın başka da bir şey değil. rica edicem tepemi attırmayın benim, ağır abilik taslamayın, cool olucaksanız yağmurlu havalar dahil güneş gözlüğüyle dolaşın sokakta, yeter ki burada yapmayın ona benzer saçmalıklar.

[ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 17:32 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...