diaboliq Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 -860m param var bu paraya ne tavsiye edersiniz?? -bide bu çift ele silah almak ne oluyo almanın faydaları zararları neler???* -deep scar çift el nasıl olur yardımcı olurmusunuz arkdaşlar bu arada ben warriorum [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 21:47 tarihinde, diaboliq tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 o praya alsan alsan en iyi ihtimalle +7 glave alirsin. cift el silahlar attagini yukseltir ama vurma hızı ''very slow'' dur tek el silahlari kullanirsan atagindan kaybedersin ama attack verme hızı 'nrmal' olur. iyi bir combocu isen tek el silahari kullanmani tavisye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 @CotigoLovely sanırım karıştırdın çift el silahla attack düşer ama daha seri vurursun tek el silahla attack artar ama daha yavaş vurursun sen tam tersini yazmışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 +7glave = 860m ? Ô.ô Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 cift el derken cift elle tutulan silah anlaminda solemistim ama cumlemde düşüklük var farkina vardim yanlis anlasiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bu arada +6 two handed giga lar kaçpara??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 selling +6 raptor Pm me fast 22 GB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar