Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sw 3 haberleri

behran

Öne çıkan mesajlar

cold bazı noktalarda düzeltme yapiyim

bi kere 100 lerce jedi öldürmedi vader.çünküm 2 de o arenadan kurtulanlar dışında jedi yok.kalmıyor.hepsi hepsi 10-15

Ayrıca maul şu açıdan önemli.Eğer expanded univers i okuduysanız orda geçen bi hikaye de anakin ve obi ışın kılıçlarının yapıldığı malzemenin oluduğu yere gidiyolar.ordamağarada anakin maulun sulueti ile karşılaşıyo ve maul diyoki "bir gün senin içine gireceğim" ve orda kapışmaya başlıyolar........

böyle sürüyo gidiyo.Bence vader zaten 2 de luke u öldürmeyerek 3 te yenilişini hazırladı.çünkü içinde luke un dediği "conflict" vardı.zaten 6 nın ortalarında endor da luke
"its too late for me son" diyo.vader in ii durum da olmadığı belli zaten.......[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bana güzel sw kitapları önerirmisiniz lütfen?

behran özellikle senden bekliyorum :))[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin
Valeron, 09 September 2003 22:54 tarihinde demiş ki
P.S: nedemek 3 ay cinsel iliski OHa ben 2 gn masturbasyon yapmadan duramiom :D

frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne
[b]Felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır

Sosyal ağlarda paylaş

expanded universe okumanı tavsiye ederim.
sw 1 öncesi sw 6 sonrası.sith in hikayesi.jedi lerin olayı nedir.
sw6 sonrası luke a ne olduğunu (yanılmıyosam oğlu mu öğrencilerimi dark side a geçiyo ve luke u komaya sokuyolar),imparatorun gizli kalesi,chewbacca nın ölümü ayrıca
sith ler için sadece 1 usta ve 1 öğrenci geleneğini kimin başlattığını da yazıyor.( bu arada exp. uni. kitap değil bildiğim kadarıyla nette var.bu verdiğim sitede hepsine ulaşabilirsin)

kitaplar burada
ayırca:
kronoloji sith in hikayesi.jedi lerin olayı nedir.özellikle sw 1 öncesi ve sw 4 öncesini anlatıyor.oku baya büyük zaten henüz tam bitirilemedi.

[Bu mesaj behran tarafından 10 September 2003 02:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

behran darth vader in luke a yenilmesi giydiği zırhtan oluyor yada ne bileyim oğlu olduğu için heralde sen baba olsan oğluna kıyarmıydın :-) sonunda iyi tarafa geçiyor zaten..[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
Sosyal ağlarda paylaş

behran teşekkürler de zaten kronolojiyi hatmetmek üzereyim[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin
Valeron, 09 September 2003 22:54 tarihinde demiş ki
P.S: nedemek 3 ay cinsel iliski OHa ben 2 gn masturbasyon yapmadan duramiom :D

frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne
[b]Felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır

Sosyal ağlarda paylaş

said:
behran, 10 September 2003 00:39 tarihinde demiş ki:
cold bazı noktalarda düzeltme yapiyim

bi kere 100 lerce jedi öldürmedi vader.çünküm 2 de o arenadan kurtulanlar dışında jedi yok.kalmıyor.hepsi hepsi 10-15

Ayrıca maul şu açıdan önemli.Eğer expanded univers i okuduysanız orda geçen bi hikaye de anakin ve obi ışın kılıçlarının yapıldığı malzemenin oluduğu yere gidiyolar.ordamağarada anakin maulun sulueti ile karşılaşıyo ve maul diyoki "bir gün senin içine gireceğim" ve orda kapışmaya başlıyolar........

böyle sürüyo gidiyo.Bence vader zaten 2 de luke u öldürmeyerek 3 te yenilişini hazırladı.çünkü içinde luke un dediği "conflict" vardı.zaten 6 nın ortalarında endor da luke
"its too late for me son" diyo.vader in ii durum da olmadığı belli zaten.......[hline]

Ne! bu kadar büyük bir yazış olamaz. Episode I zamanında "sadece" coruscant gezegeninde yaklaşık 10.000 tane jedi var. hadi bu 2500 e falan düşsün 10 yılda, diğer gezegenler galaksiler ne olacak? yani diyorsun ki bütün evrende sadece 10 tane jedi kaldı? o arenada kaybettikleri jedi sayısı 100-150 falandır. Bu da bütün galaksideki jedi sayısına eşit senin dediğine göre. lol.

ayrıca söylemiş infernal, clone campaigns te bile bahsediyor vader'ın jedi öldürmesinden.

senin maul hakkında o dediğini kim biliyor ki? ya da ne gibi bir önemi var? sadece bir kere daha maul'u ortaya çıkarmak istemişler koskoca exp. universe serisinde. anakin'in maul'dan korkması, sevmemesi ve gözünde ilüzyon oluşması sadece qui-gon'u öldürdüğü içindir. Obi-wan bir baba gibi olabilir ama anakin için asla qui-gon'un yerini alamadı.

"it is too late for me son" sözü luke babasını iyi tarafa çekerken babasının dönüşü oldukça bir zor yola girdiğini, ayrıca vader'ın geri dönmek için imparatora karşı herhangi bir çabada bulunmayacağını göstermektedir çünkü vader'ın karakteri zayıftır, imparatora her bakımdan bağlıdır. tek tesellisi imparator öldükten sonra yerine o geçebilecektir (aslında geçemeyecekti, çünkü imparatorun klon merkezi olduğunu bilmiyordu).[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) :
ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 10 September 2003 19:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

""it is too late for me son" sözü luke babasını iyi tarafa çekerken babasının dönüşü oldukça bir zor yola girdiğini, ayrıca vader'ın geri dönmek için imparatora karşı herhangi bir çabada bulunmayacağını göstermektedir çünkü vader'ın karakteri zayıftır, imparatora her bakımdan bağlıdır. tek tesellisi imparator öldükten sonra yerine o geçebilecektir (aslında geçemeyecekti, çünkü imparatorun klon merkezi olduğunu bilmiyordu)."
bunda haklısın bende bunu ima etmek istiyodum zaten[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ben öyle biliyorum 10 tane kaldı bence
eğer yanlışım varsa düzeltirsin.hemen yazış mazış gibi boktan ithamlarda bulunacağına "arkadşım bu böyle bundan dolayı" dersin olur biter.illa böle yazılara gerek yok.insan gibi davranırsak daha iyi yerlere varırız.şurda bilgimizi paylaşıyoruz dimi eğer benim bilgim yanlışsa düzeltirsin olur biter. ;)

[Bu mesaj behran tarafından 10 September 2003 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

düzeltme yapayım diyorsun, yanlış şey söylüyorsun. sonra da sallama bir bilgi olduğunu söyleyince de (şaşırma efektiyle beraber) boktan bir ihtam oluyor insanca bir davranış biçimi olmuyor. ilginç tabi. zaten düzgün bir biçimde konuşuyoruz. valla istediğin gibi anlayabilirsin, hakaret etme, aşağılama vs. (ya da ne anladıysan) gibi bir niyetim yoktu onu bil yani.

Bunun dışında 10 tane jedi kalsa episode III e gerek olmazdı :) konseyin hala tam kadro olduğunu düşünürsek bütün kalan jedi lar konseydekiler olacaktı. Padawan yok, Knight yok, master yok.

ayrıca derdini 3 mesajda değilde tek mesajda anlatırsan sevinirim, quote yapmam gerektiğinde zor oluyor ;)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) :
Sosyal ağlarda paylaş

hayır işte 2 jedi ile bitmiyor, çoğu saklanıyor kaçıyor vs.

dragonlance deki iyi ejderhaların "ejderha kıyımı" denilen zamanda saklanmaları gibi. fırsat kollamaya başlıyorlar. tabi vaderdan kaçamıyorlar o ayrı konu :)

bu arada master yok falan derken yani eskisi kadar olmuyor. herkes cumhuriyeti (ya da kendini?) kurtarma derdine düşüyor.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) :

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 12 September 2003 00:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-coLdwind-, 12 September 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
düzeltme yapayım diyorsun, yanlış şey söylüyorsun. sonra da sallama bir bilgi olduğunu söyleyince de (şaşırma efektiyle beraber) boktan bir ihtam oluyor insanca bir davranış biçimi olmuyor. ilginç tabi. zaten düzgün bir biçimde konuşuyoruz. valla istediğin gibi anlayabilirsin, hakaret etme, aşağılama vs. (ya da ne anladıysan) gibi bir niyetim yoktu onu bil yani.

Bunun dışında 10 tane jedi kalsa episode III e gerek olmazdı :) konseyin hala tam kadro olduğunu düşünürsek bütün kalan jedi lar konseydekiler olacaktı. Padawan yok, Knight yok, master yok.

ayrıca derdini 3 mesajda değilde tek mesajda anlatırsan sevinirim, quote yapmam gerektiğinde zor oluyor ;)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) :

;)[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Luke'un öğrencileri deil Luke'un kendisi direk dark side'a geçio. İmparatorluğa casus olarak girio galiba, sonra imparator'un klonları olduğunu görünce ümitsizliğe kapılıo aklı karışıo. En sonunda Leia'nında yardımı ile klonları ve imparatorluğu tamamen yokediolar.

Vader ile Luke'un midi chlorian sayıları arasında çok az fark var. Anakin vader olduktan sonra çok düşüyor force gücü. Luke o sayede çok da fazla ezilmio. Ayrıca Dooku vader'i yamultur. Anakin'in bile kolunu aldı adam.

Episode 3'te darth vader'ı görmek güzel olacak. Tam olarak nasıl kurtulduğunu ve vader haline nasıl geldiğini görecez herhalde. sidious'un suratı görcez :D[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Catscratch, 12 September 2003 15:48 tarihinde demiş ki:
. Ayrıca Dooku vader'i yamultur. Anakin'in bile kolunu aldı adam.
[hline]This Cat Scratches Free.

Abi ne alaka ki ? anakin in de kolunu aldığı mantığından neden yola çıkıyorsunuz ? isterse midi sayısı 1293234 olsun karşındaki padawanda yenemessin abi :) aynı seviyelerde olsa anakin harcar dooku yu..[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...