behran Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 son gelen haberler gayet önemli..... http://www.starwars.gen.tr den aldım Episode III'ün şüphesiz ki en merakla beklenen sahnesi Anakin ve Obi Wan Kenobi düellosu. Anakin'in Darth Vader kişiliğine bürünmesindeki son aşama olmasının yanı sıra, bu sırada aldığı yaralar yüzünden "insandan çok bir makine"ye dönüşümü hakkında SW hayranlarını aydınlatacak olan düello sahne bu günlerde Sydney'de büyük güvenlik önlemleri altında çekiliyor. Bir süredir ortada dolaşan Anakin, düelloda bacağını kaybediyor söylentilerine The Force.net'in kaynakları bir takım eklemeler yaptı. Kaynaklara göre Anakin bacağını kaybediyor ama bu kayıp daha önce belirtildiği gibi kalça hizasından değil; diz hizasından olacak. Ayrıca Anakin'in bütün saçlarının yanacağı ve Empire Strikes Back'te kaskını çıkardığı zaman görülen büyük baş yarasını da bu düello da alacağı gelen bilgiler arasında. devamı Anakin ve Obi Wan düellosu için haberler gelmeye devam ediyor. Theforce.net'e son ulaşan haberlere gore, duello sahnesi bugüne kadar bir Star Wars filminde gördüğünüz herşeyden daha şok edici olacak ve belki de filmin her zamanki PG ratingi yerine PG-13 ratingi almasını sağlayacak. Lucasfilm'in bu filmin serinin en karanlık bölümü olacağını söylerken hiç de abartmadığını belirten kaynak, Anakin'in boynundan aşağısı tamamen yanacağını ve daha once de belirtildiği gibi saçlarının da yandığını ve kafasındaki yarayı aldığını söylüyor. Yüzü ise, Return of the Jedi'da gördüğümüzden çok daha kötü ve şekil değiştirmiş olacak. Aradan geçen yıllar, yüzündeki yaraların bazılarının iyileşmesini sağlayacak. Kaynağa gore, sahne inanılmaz derecede ürkütücü ve şok edici. Eğer duello bu haliyle filmde yer alırsa, o zaman kendimizi gerçekten çok rahatsız edici bir görüntüye hazırlamamız gerektiğini belirtiyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 süfer ![hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 hadi hayırlısı büyük bir heyecanla bekliyoruz gerçi 4-5 ve 6 yı yapan George Lucas tan kötü bir şey bekleyemeyiz ama inşallah fiyasko çıkm az diye düşünüyorum[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 simdi bile kendimi kotu hissettim be, ne bicim aci zavalli Anakin[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 4-5-6'da düzgün jedi olmadığı, olanlarında saklandığı için Vader o haliyle herkesi dize getirio. Eğer oturaklı bir light side ile karşılaşsaydı vader mader kalmazdı ortada. Oğlu bile kıytırık bir eğitimle zorladığına göre orta yaşta bir master sallardı vader'i. Obi-wan çok fena yapıo Anakin'i tamamda, benim asıl merak ettiğim şey boynundan aşağı yandıktan sonra onu kimin nasıl kurtardığı.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 said: Draven, 05 September 2003 17:53 tarihinde demiş ki: simdi bile kendimi kotu hissettim be, ne bicim aci zavalli Anakin[hline]Can't rain all the time. zavallı Anakin? kimse kendi seçimleri için zavalii (yani o mânâda) olmaz! A fallen jedi struggles with his past, his enemies... and his destiny[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 impressive....most impressive[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne [b]Felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 said: Catscratch, 05 September 2003 19:38 tarihinde demiş ki: Obi-wan çok fena yapıo Anakin'i tamamda, benim asıl merak ettiğim şey boynundan aşağı yandıktan sonra onu kimin nasıl kurtardığı. Palpatine?(Darth Sidious hali tabikide)[hline]Raphael: Şuna bak! Bi salamander asla 10 metre boyunda olmazki!! Donatello: Söleyene bak, konuşan bi kaplumbağa!! [Bu mesaj sLog tarafından 06 September 2003 01:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 kaiburr kristali ile ilgili bir mission alacak obi wan ile anakin. zaten anakin ile obi-wanın dueli filmin başında olması gerekiyor. kaiburr kristali anakini etkileyecek falan o stil birşeydi yanılmıyorsam. hadi bakalım göreceğiz daha çook var :) urza öngösterime yine bilet bul da gidelim :p[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 said: Catscratch, 05 September 2003 19:38 tarihinde demiş ki: Obi-wan çok fena yapıo Anakin'i tamamda, benim asıl merak ettiğim şey boynundan aşağı yandıktan sonra onu kimin nasıl kurtardığı.[hline]This Cat Scratches Free. sanırım imparatorun apprentice leri (vader dışındakiler tabi, mesela mara jade de imparatorun apprentice i idi.) ya da bir nevi clericleri olabilir. onlar gelecek diye biliyorum. robotlar aracılığıyla da anakini vader yapacaklar. tabi vader olduktan sonra armor penalty yiyor o yüzden force undan düşecek yarı yarıya :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 İşte o penalty -5 felan herhaldeki Kıytırık Luke bile zorluo :D Sonunda da yenio. Force katsayılarına baktıydım Luke'un force düşük. (midi-chlorian) Obi-wan'da yaşlılıktan dolayı hızından kaybettiği için zorlamıo kendini brakıo hemen :D Doru dürüst adam kalmamış işte. Zaten düzgün master kalmadı diye Luke yeni bir akademi kuruo. Alıo Kyle Katarn'ıda yanına. Mara-jade'i de alıo 2 çocuk yapıolar felan :D (neden iki onuda merak ederim hep.)[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 SW Evrenindekilerin kanındaki Midi Chlorian sayıları vay be 1 yıl olucak nerdeyse halbuki dün gibi hatırlıyorum bu topici açtığımı :p[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Bak işte 13.000 bin Dart Vader Luke 'da 12.500 Gene yenilio luke'a. Beceriksiz Dark Jedi nolcak.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 lan hırto. insan spoiler yazar. sıçtın bütün düello izleme zevkime[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 abi iş o kandaki hödölerde değil bilekte bitiyo.dooku nası alaşaa etti anakini yoksa?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Bence SPOIL değil bilgilendirmedir. Nasıl olsa filmin fragmanı ve bil-umum söylenti daha fazla içine edecek izleme zevkimizin... Paylaştığın için teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: behran, 07 September 2003 16:39 tarihinde demiş ki: abi iş o kandaki hödölerde değil bilekte bitiyo.dooku nası alaşaa etti anakini yoksa?[hline] level sistemi, ama daha çok experience vs. count dooku: lvl 10 sith anakin: lvl 4 apprentice falan olabilir yani :p[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 *yaptığının gereksiz bi ş olduğunu bilmektedir ama kendini tutamaz* orda anakin rage gibi oluyo yani naaptığını tam bilmiyo yoda da ileri yaşının ve deneyiminin verdiği rahatlıkla geliyo,soğukkanlılıkla çatır çatır alıyo adamı orda.[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne [b]Felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: behran, 07 September 2003 16:39 tarihinde demiş ki: abi iş o kandaki hödölerde değil bilekte bitiyo.dooku nası alaşaa etti anakini yoksa?[hline] evet coldwind in dediği doğru mesela anakin darth vader halinle cont dooku ya dalsa çatır çatır doğrar.[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: theKingpin, 09 September 2003 19:32 tarihinde demiş ki: said: behran, 07 September 2003 16:39 tarihinde demiş ki: abi iş o kandaki hödölerde değil bilekte bitiyo.dooku nası alaşaa etti anakini yoksa?[hline] evet coldwind in dediği doğru mesela anakin darth vader halinle cont dooku ya dalsa çatır çatır doğrar.[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... zannetmiyorum.neden diceksin vader luke a yenildi.dooku da boş değil yani obi yi indirdi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 yeni haberler var.gene starwars.gen.tr den "Starwars.com'un hyberspace bölümünde Set Diaries'in sorumlusu olan Pablo, düzenlenen Hyberspace chat'inde, Episode III'le ilgili büyük ipuçları Verdi. Pablo'ya gore: Anakin'in Jedi cübbeleri Episode 3'te daha koyu renklerde olacak. Altı oyuncu daha bu hafta içinde Lucasfilm'le sözleşme imzalayacak. Bu konu hakkında hafta içinde bir duyuru yapılması olası. Jocasta Nu, Episode 3'te yok. Mart'taki ekstra çekimler için şu anda ana oyuncuların bir programı yok ama şartlara gore bu durum değişebilir. (Chewbacca, Owen ve diğer bir kaç karakter sahnelerini Mart 2004'te çekecekler) Kenny Baker (R2 D2), henüz sette görülmedi. 70'lerin stiline uygun olarak, yeni üçlemeyi klasik üçlemeyle birleştirmek adına, filmde bir çok "yanıp sönen ışık" görülecek. Nick Gillard, bir Jedi olarak küçük bir rolde gözükecek. Anakin, filmin bir noktasında Obi Wan'ı "kurtaracak". Ian McDiarmid filmin sonuna kadar çekimlerde bulunacak. Ian'ın Hayden'le çok sayıda sahnesi var. Sola (Padme'in ablası), Pooja ve Ryoo (yeğenleri) sahnelerini önümüzdeki günlerde çekecekler. Obi Wan'ın filmde gerçekleştirdikleri, Klon Savaşlarının bitmesinde en önemli rolü oynayacak. Pablo bazı sahneler yüzünden filmin PG ratingi almakta zorlanacağını düşünüyor. . Christian Bale, Ralph Fiennes ve Peter Wingfield, Tarkin'i canlandırmıyorlar ve Episode 3'le hiç bir ilgileri yok. Filmde görülecek Genişletilmiş Evren karakteri Thrawn ya da Xizor değil. Ölüm Yıldızı planları, Episode 3 hikayesi açısından o kadar da önemli değil. Episode 3'ün odak noktası daha önemli hikaye noktaları. Filmde bir kaç romantik sahne olacak. Palpatine film boyunca birden fazla görünümde ortaya çıkacak. "Force Hayaleti" teorisi açıklanacak. Pablo'ya gore, Jar Jar'ın filmdeki rolü önemli değli. Anakin, Darth Vader olarak kesinlikle filmde görülecek. Plo Koon, Saesee Tiin, ve Kit Fisto sahnelerini tamamladılar. Ki-Adi-Mundi'nin hala bir kaç sahnesi var. Luminara, Barriss ve Bultar sahnelerini Mart 2004'te çekecekler Şu ana kadar yeni tarz ışın kılıçları kullanılmadı ama yeni stil ışın kılıcı düelloları göreceğiz. Anakin Padme'nin hamile olduğunu biliyor olacak. Ticaret Federasyon Gemisi yeni bir tasarıma sahip olacak. Pablo filmde geminin ne kadar büyük olacağından emin değil ama Republic Cruiser'larından büyük olacağını düşünüyor. Küçük padawanların kaderleri açıklanacak. Ewan ve Hayden filmde en çok görülecek kişiler. Palpatine ve ekibi, filmin bir noktasında Coruscant tiyatrosunda bir çeşit gösteri seyrediyor olacak. Gösteri ILM tarafından yaratılacak. Pablo, filmde kendini Obi Wan'ın bakış açısına, Anakin'inkinden daha çok yakın hissetmiş. Anakin'in düşüşü şok edici. Filmin başında Anakin ve Obi Wan hala çok iyi arkaşlar ve klon savaşlarında savaştıkları süre içinde daha da yakınlaştıklarını göreceğiz. Ama Anakin'in gittikçe büyüyen başka bir arkadaşlığı daha var.... Bütün olarak, Palpatine, Sidious'tan daha fazla görünecek ama Sidious'ta Episode 2'dekinden çok daha fazla görünecek. Obi Wan'ın adını niçin Ben olarak değiştirildiği görülecek ama neden "Ben" adını seçtiğine bir açıklama getirilmeyecek. Filmin kapsadığı zaman süresi diğer beş film gibi olacak Padme'nin Obi Wan ve Anakin'den daha az bir rolü olmasına rağmen, hala filmde önemli bir yer kaplıyor ve uzun bir sure görünecek. Pablo, açılış yazısını, senaryonun içinde yer aldığı için biliyor. Açılış yazısı, tıpkı A New Hope'ta olduğu gibi, aksiyonun ortasında başlayacak. Filmde "Korkutucu" olarak tanımlanabilecek sahneler mevcut. Darth Sidious, cübbesinin başlığını indirecek"[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 biraz açıklama yapalım. Vader'ın luke a yenilmesi, ya da vaderın tekrar light side a dönmesi bütün bunlar sırf Episode VI nın sonu "iyi" bitsin diye oldu. Yoksa hiçbir şartta Luke Vader'ı yenemez. Kaç yüz tane Jedi'ı kendi elleriyle öldürmüş olan Vader, yeni yetme bir öğrenci (midi-chlorian sayısının o kadar da fazla olmadığını görüyoruz) tarafından yenilmesi mümkün değil. Obi-Wan'ın sadece ismi var :) O da Darth Maul'u biraz şansa kesmesi sayesinde oldu (tabi ölüyordu az kalsın). maul'un ölüm sahnesinde söylenmek istenen "hırsınız yüzünden sizden yeteneği daha kötü insanlar bile sizi yenebilir" idi. Zaten o kadar ahım şahım bir jedi değil, eğer olsaydı zaten en başta anakin'in altında kalmazdı. Anakin'i eğitebilirdi, birçok rezil duruma düşmezdi. Ama yine de elinden gelenin en iyisini yaptı ve en azından hayatta kalmayı başardı. Mesela episode II nin başında diyor anakin obi'ye yok sizi ben kurtardım bilmemne çukurundan zart zurt. Ayrıca filmin başındaki kovalama sahnesinde obi-wan yanılıyor anakin bir kere daha haklı çıkıyor falan (zam'in speederına atlaması). Sonuçta Obi-Wan'ın görevi Morpheus ile aynı: Chosen One ı bulmak, geliştirmek görevi bittikten sonra da kenara çekilmek yada ölmek vs.. Ayrıca morph obi-wan kadar ezilmiyor o ayrı konu matrixe girmeyelim şimdi :) Dooku ise başlı başına bir olay. Zincirden bildiğiniz gibi Yoda>Dooku>Qui-Gon>Obi-Wan>Anakin. Adam Jedi olayını aşmış artık bir nevi diplomat görevi görüyor. Neyse.. daha açıklama bayar beni yeterince ilgilendim bu konularla zamanında :) Episode III haberleri güzelmiş bu arada :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: -coLdwind-, 09 September 2003 21:27 tarihinde demiş ki:. Obi-Wan'ın sadece ismi var :) O da Darth Maul'u biraz şansa kesmesi sayesinde oldu (tabi ölüyordu az kalsın). maul'un ölüm sahnesinde söylenmek istenen "hırsınız yüzünden sizden yeteneği daha kötü insanlar bile sizi yenebilir" idi. hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? bir arkadaşımın dediğine göre dath maul un orda "kesilmesinin" nedeni obi Wan ı rage e sokup dark side a geçmesini sağlamak mış. aynı kişi daha bir çok teori üretmişti ama şimdi hatırlayamıyorum[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne [b]Felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 force yönünden maul daha güçlü olabilir obiden fakat obi disiplinli bir adam sapına kadar jedi knithdir hata afetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 obi wan bir tek disiplinden kazanıyor zaten, qui-gon saolsun eh. orda darth maul'un öyle bi amacı yoktu, amacı her 2 jedi ı da öldürmekti. zaten kitabını okursanız viceroy darth maul'a 2 tane jedi var dediğinde darth maul'un "çok daha iyi.. 2 jedi öldürmek çok zevkli olacak" gibisinden bir lafı var :) zaten lukaz amcanın amacı darth maul'a öle çevik hareketler yaparak yeni kuşağın da star wars fanatiği olmasını sağlamak ve iyice para kazanmak. zaten maul önemli biri olsaydı daha ilk filmde ölmezdi :) yüz makyajı sayesinde insanlar merak etti filme gitti, bazı yerlerde anakin'i kullanarak star wars'u çocuk filmi gibi gösterdiler vs. hepsi ticari şeyler bunların :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar