pekaziz Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 1 günde hemen altlara inmiş olmaz ki.
rap_antikor Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 e noldu 3 e kaymış bu.... up pls...
rap_antikor Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 bu topie rakip topik açanlara telekom girsin....... up anam....
rap_antikor Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 ayrıca topiimiz 1 yaşını doldurmuştur... 10 gün önce doumgünü vardı "12 mart"... bu özel gün tarkan,kenan doğulu,ceza gibi sanatçıların yanısıra beyaz,cem yılmaz gibi ünlü komedyenlerin katılımıyla neşelenmiş,neşelendirmiştir... geceyi bitiren olay ise, kenan doğulunun "şeyk it ap şekerim" adlı parçayı söylemesi oldu... nice yıllara "bu topii en üstte tutma topii" iiki doğdun
nocom Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 said: nice yıllara "bu topii en üstte tutma topii" iiki doğdun diğer topiiiiik bunu görmesi için 1 sene uplamalari lazim xD
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 canım balık çekti lan.. şööle ızgara olacak mis gibi megit olacak.. bi de kara mezgit mi ne vardı.. canım neden sadece mezgit çekti bilmiyorum.. aslında balık çok sevmem ben..
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 aslında bak aklıma geldi bunun bööle mısır unlusu güzel olur önce yumurtayı çırpıp yumurtaya vuracan balığı sonra mısır ununa
ginaly Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 yeni başlayanlar için uplama metodları ve up olayında çakal bahaneler bulmak
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 bir de tantuni var tabi.. o da güzel.. hele yanına küçük biberler veriyorlar ya acı acı.. ama çok tatlı bi acı.. bi de limon sıkıcan içine tantuninin
rap_antikor Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 tantuniyi ketçapla yiycen azıcık hardal.. tantuni ne lan :O
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 "tantuni tarifi : etler 1/4 kusbasi kesilir ve haslanir. daha sonra ortasi cukur kisik alevle beslenen saca atılır, yag ve su konulur mutemadiyen... kavrulmaya hazirkene domates ve bilimum baharat atilir icine... sonra siz istanbul camiasinin "lava$" tabir ettigi "acik" ekmek veya yarim somun icine abanilir etler, maydonoz, sogan, kimyon ve tuz, kirmizibiber konulur ve bolcana limon sikilir... ayran esliginde yenilir." c/p
Öne çıkan mesajlar