nocom Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 [spo]ups deki s harfini cıkart we listen and repeat plz gud gun baba [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 [spo]up[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Yılların uzun saçlı metalci kişiliği Asgard; sabriş'in printscreen tuşuna böyle yakalandı.Haberi yok hala, onu da kaybettik yas tutuoruz.*yas tutar, bırakır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 nayırrrr!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 United Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 *üstte tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 appppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 b i daha üstte müstte tutmak yok!:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 nası yok nası yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 [spo]up[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 hadi canım yukarı plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 üstte tut üstte tut(üstte tutma efee) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 öfff ulan öfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 mp3 listem: ceza:neyim var ki(sagopa kajmerle düet) devrim kaya(babuba(balkan-edirne türküsü),yeşil ördek gibi(dedemin en sevdiği türküdür allah rahmet eylesin) dj Akman:Seninle ilk defa Feridun Düzağaç:Boş ders,düşler sokağı Hacettepeliler:Ölürüm hasretinle hadise:stir me up haluk levent:sevenler ağlarmış,çemberimde gül oya,izmirin kavakları,aşkın mapusane hırsız-polis:imkansız aşk İbrahim Tatlıses:Bir taş attım pencereye,leylim ley,sarhoş Kargo:Yıldızların altında Kazım Koyuncu:dido(lazca) Kıraç:çayır çimen geze geze,kan ve gül,yıllar sonra,karahisar kalesi Kurtlar vadisi ve türküleri:tanrıdan diledim,oy asiye,elif dedim,pusu,kurtlar vadisi ve cendere Manga:Bir kadın çizeceksin,bitti rüya,kapkaç Mor ve ötesi:Cambaz,bir derdim var Murat Başaran:Nankör,Sana ölürüm Özgün:Şeytan Rafet el roman:Bana sen lazımsın Sagopa Kajmer:Vasiyet Volkan Konak:cerrahpaşa Yabancı-Çetin Çetinkaya:zu spat Yakup ekin:bir nefes Zara:Zeytinyağlı,beyaz giyme zeynep başkan(şu anadolu ateşindeki cerrahpaşayı söyleyen)karadır kaşların,yaylanın çimenine,çarşambayı sel aldı. sizinki gibi zengin değil bizim liste ama bunlar da güzeldir:) [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 23:02 tarihinde, FIRAT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 listeme bişi dien yok mu yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 O__Oo--o-oo--O_O_O_o_O-o-o-o-o-o_O__O_o_O_O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Challanger7 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eternal_journey Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bu topiği sadece ben en ustte tutabilirim nihahahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 mp3 listendekilerin hiç birini dinlemem saol almıyım .=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 zaten dinle demedim.beğeninize sundum,o kadar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 şimdi benim mailim hiçbir işe yaramıyor mu ?zaten üstte topic ..!!? yani boşu boşuna mı atıyorum bu mesajı ? atmasa mıydım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Challanger7 Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 up lasakmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 garbıca atın bunu ya.. aaa zati garbıçtaymış :P:P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar