eldiablo Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 arkadaşlar dün yusuf hayaloğlu olduğunu duyunca ibo show'u açtım.kafama takılan soru yusuf hayaloğlu'nun ahmet kaya'nın bi şarkısını söyledikten sonra ''sevgilerimi gönderiyorum'' demesiydi.yusuf hayaloğlu gibi bi şairin yanılıp da söyleyeceği bir laf değil.ölünün arkasından sevgi gönderilmez, rahmet okunur.bunu kendisinin benden daha iyi bildiğini biliyorum fakat akıllara şu soru takılıyor: kısa bir süre önce tekrar tartışma haline gelen ahmet kaya yaşıyormu sorusu...bana yaşıyor gibi geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 adamın katafalktaki fotoğraflarını yayınladılar yahu. Ki paranoyak bir bakış açısıyla bakarsak ya adamı koyup fotoğrafları çekip kaldırdılarsa gibi bence saçma bir düşünceye kapılabiliriz. Benim anlamadığım neden önemli bu kadar yaşayıp yaşamadığı? Ölmüş adam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 irem de çıktı ibo şova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ilgimi çeken 1 konu var.Ahmet Kaya yaşıyorsa ne yaşamıyorsa ne?çünkü artık kendini ölü olarak kabul ettirmek istiyorsa müzik manasında 1şey yapmayacak 1 daha.neden merak ediyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 lol.. "1şey" ne ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 banada bugun söylediler, kaçırmışım ya. indirebileceğim, yada seyredebileceğim bi yer varmıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ya bu adam her 5 aya bir cikar bu ipo $ow a acikcasi ahmet kayada (pkk bayragi altinda sarki soylemesi) ibrahim tatlises(kisiligiyle) benim icin onemli olmayip siz gidin sarkilariniz sesiniz kalsin dedigim insanlardir olmus olmemis bo$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar