VeezY Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 bence en iyisi tek el silah (ToTamic&Hanguk)gibi... raptordan cok daha seridir.... ben uzun süre raptor&glave kullandım +8/80 glave vardı sattım +7totamic ve +7 hanguk aldım... ilk başta alışmak biraz zor oldu ama bence çift el silahlardan daha iyi... giga ya gelince hp . mp. ve resist. verior pek cazip eğer giga+8 ise bu saydıklarımın en iilerinden biri olur giga umarım yardımcı olmuşumdur ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Warriordan Cok Fazla Anlamiorum.. 50 LvL bi warriorum var ezik savaslarina sokmak icin hazirladigim.. +7 reduce raptorda kullandim.. ama suanki silahlarim +8 toto ve +7 impact.. [ Char Full STR ] bu ikisini kullanmamin sebebi ise.. Savas Sırasında Birden Fazla Oyuncu Etrafımı Sardıgı Zaman Direk İmpact i indirip Totonun Yanına Kalkanı Cekiyorum [ +7 Plate Shield Str Bonus +12 ] Attackım Biraz Azaliyor ama Defansım Gercekten OlaganUstu Artiyor ßu Sekilde DRW da BirCok Kez 3 Rogueye karsı tek basima iken ücünüde aldim.. Kalabalık Dagılınca Kalkanı İndirip Tekrar İmpact i cekiorum.. ßu arada Toplam 4 Kez Savasa Girdim 20k np Oldu.. Ve Warriora Yeni Yeni Alisiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 ya shield takacam diye oyunun en iyi silahını almamak olur mu .) madem etrafını asaslar cevirio shielde sağ tıklarsın kullanırsın. bu şeye benzio pire için yorgan yakmaya xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 50 lvl de iken +8 toto yu kullanabiliorsun ama +8 raptoru kullanamiorsun :) oylede bi durum var ama.. bide boyle iki renkli alistim gecelambası gibi ondanmidir nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Deep Scar vardi totonun yaninda +8 giderken yaktim.. bakalim yarin +6 glave ile giricem dlw ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 napyın silah işini ne aldın ? up @@@@@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enerji Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 raptor olmadı iyi herkesde spear defans var... Giantic axe +7 alcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 giga+8 üzerine bişey tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 cok kolay upg yapılan ve cok bulunan bisimis gibi.. giga+8 her serverda sayılı war ... mesela diesde ben 5 tane die biliorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enerji Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 giga +8 çok pahalı da giga+7 20-25 gb arasında bişeymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Pk 'da Raptor 8 giga 8 , ex yada bossta tote impact 8 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 lvl 70 olmadan çift el silah damage anlamında bence daha iyi 70 oldukdan sonra raptor +89 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 +8 totomick spear +8 hanguk sword +8 iron impack +8 raptor +8 glave +8 javana axe en güsel silahlar bunlardır...gerisi senin ayarlaman lasım atack farkı felan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar