Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior silahları hangisi olmalı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence en iyisi tek el silah (ToTamic&Hanguk)gibi...
raptordan cok daha seridir....
ben uzun süre raptor&glave kullandım +8/80 glave vardı sattım +7totamic ve +7 hanguk aldım...
ilk başta alışmak biraz zor oldu ama bence çift el silahlardan daha iyi...
giga ya gelince hp . mp. ve resist. verior pek cazip eğer giga+8 ise bu saydıklarımın en iilerinden biri olur giga
umarım yardımcı olmuşumdur ...
Mesaj tarihi:
Warriordan Cok Fazla Anlamiorum.. 50 LvL bi warriorum var ezik savaslarina sokmak icin hazirladigim.. +7 reduce raptorda kullandim.. ama suanki silahlarim +8 toto ve +7 impact.. [ Char Full STR ] bu ikisini kullanmamin sebebi ise..

Savas Sırasında Birden Fazla Oyuncu Etrafımı Sardıgı Zaman Direk İmpact i indirip Totonun Yanına Kalkanı Cekiyorum [ +7 Plate Shield Str Bonus +12 ] Attackım Biraz Azaliyor ama Defansım Gercekten OlaganUstu Artiyor ßu Sekilde DRW da BirCok Kez 3 Rogueye karsı tek basima iken ücünüde aldim.. Kalabalık Dagılınca Kalkanı İndirip Tekrar İmpact i cekiorum..

ßu arada Toplam 4 Kez Savasa Girdim 20k np Oldu.. Ve Warriora Yeni Yeni Alisiyorum :)
Mesaj tarihi:
ya shield takacam diye oyunun en iyi silahını almamak olur mu .) madem etrafını asaslar cevirio shielde sağ tıklarsın kullanırsın. bu şeye benzio pire için yorgan yakmaya xD
Mesaj tarihi:
50 lvl de iken +8 toto yu kullanabiliorsun ama +8 raptoru kullanamiorsun :) oylede bi durum var ama.. bide boyle iki renkli alistim gecelambası gibi ondanmidir nedir :)
  • Yeni Oluştur...