iamLight Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 seekingden adam alıp yatırırız , adamı gaza getirip itemini 99999999 dan koydutturup alırız , dupe yaparız ,trade ile adam öldürürüz , disband edip item çalarız , kosp u en fazla biz yaparız daha da aklıma gelmeyen bi çok şey . ya biz hem Türklüğümüzle övünüyoruz hemde bize yakışmayan şeyleri yapıyoruz acaba yapanlar Türk değil mi emeğe saygısı olmayan bizden değildir. bu topic i cevap yazasasınız diye açmadım sadece merak ediyorum niye hep biz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 yorumsuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ha bide yeni aklıma geldi bende dupe programı var diyerek eleman kazıklamak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 su oyuna basladıgımdan bu zamana ilk defa cafede oynuycaktım bu oyunu arkadasım cok ısrar etti beraber gittik cok ufak ama bunla ilgili bir olay gordum 2 kişi yanyana k.e oynuyo biri rouge biri mage ve mage olan baskan harpy spotundalar ikisi konusuyo mirage cıkınca sen disband cek mirageyi al sonra ben seni partye alırım geri parasınıda paylasırız...bunların yanında biri bill cıktı diye adam disband cıktı buda aynı cafede gordum dedim bida cafede falan oyun oynamakmı tovbe herkez aynı degil ama kişilik meselesi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 evt o muhabbet cok var bende 61 char var cafede bu skill bug zamanı abi nova acalimmi diolar ben priestim diom 61 im diom acalim abi biz acalim diolar s..tir i cektim bende cafe muhabbeti sux ama kastamonu dayim okuyorum takıldıgım cae saten 60+ cogu o yuzden o yonde bi tasam yok ama gel gorki turk milleti "madem ki turksun goster de urksun" sloganıyla yola cıkıolar işler buralara kadar gelio saten bu oyna ne olduysa bu hazirandan sona oldu suyu cikti yani ne kadar sürc-ü lisan ettikse affola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Çok haklısın arkadaşım. Ben bu dediklerini yapmamaya dikkat ediyorum. Gerçek hayatta tanımadığım insanlara nasıl saygı gösteriyosam oyunda da o şekilde saygılı olmaya çalışıyorum. Ama gel gör ki millet hile ile para kazanma ya da önüne geleni sinir küpü yapmayı adet edinmiş. usko paralı olsa bu çoluk çocuktan kurtulur, tabi bundan etkilenen ve oyuna para ödemeyen iyi insanlar olabilir ama en azından serverlar rahatlar, adama benzer... Bu arada eğer rogue iseniz seeking açınca biri parti atarsa görünmezlik basıp öyle kabul edin. Golem, harpy vs. arasına çekerlerse ölmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar