beybin Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Lütfen yerlere tükürmeyiniz. yüzüne tükürülecek o kadar insan varken. bir kaç şeyin açılımını buldum paylaşmak istedim : Amacın Nedir Azametli Padişahım Seninki Hep Palavra Daha Yetmedi mi Peder Diğer Sinir Parti Neden Acaba Türkiye Orada dışarısı çıkılası gibi değil İstanbul'da bir karmaşa Annesini kaybeden çocuklar Kapkaç'a uğrayan anneler Ve aslında suça teşvik eden bir şehir. dışarısı çıkılası gibi değil. bir yabancı gözüyle baktım da.. Stres var bu şehirde halbuki türkçe olmayan bir kelimenin Türkiye'yi bu kadar kısa özetleyebilmesi pek ironik. Yeşilköy Havalimanına indiğimde dünyanın en modern havalimanlarından birine inmiştim çünkü.Şık giyimli , mutlu azınlığı gördüm. Çok soğuk, çok kalabalık ve çok pahalı. Arada kaybolmuş Koşuşturan insanlar , durmaksızın çalınan kornalar düğünlerinde havaya üç beş el ateş etmeyi marifet sayanlar.. otobüslerde argo tabiriyle "ford"lanan bayanlar, dilenciler, evsizler, kaygılı suratlar. Zamanla bu kaygılı suratlar kaçırdı uykularımı. Dilini bilmediğim bu insanların niye bu kadar kaygılı olduğunu anlamaya çalıştım. Saygısız bir merak değildi, Üstelik Çarpıklıkları görmeye başlayınca Aşağılamadım İstanbul halkını. Dışarısı çıkılası gibi olmamasına rağmen Savaş veriyorlardı. [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 17:53 tarihinde, beybin tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 17:54 tarihinde, beybin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 güzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 aa biri yorum yazmışş=)saol=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 3-4 kere girdim bu ba$lığa tam okumaya ba$larken karı$ık gibi geliyo hiç okuysım gelmiyo çıkıyordum niyeyse ba$tan sona bi okuyum dedim :) Güzel olmu$ ama bence türkiyeyi değil sadece istanbulu yansıtıyor bu olaylar en azından benım ya$adığım $ehirde bunların bir çoğu olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 güzel olmuş başka dicek bişe yok:) Chasten istanbul a gel ve her adımında sanki başka bi şehre gittiğini anlayınca bu yazılanlar sana daha bi anlamlı gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Güzel olmuş beybin. Arkadaşında dedigi gibi Chasten İstanbul'a gelince ne kadarda doğru oldugunu hatta az bile olduğunu görüceksin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 "türkçe olmayan bir kelimenin Türkiye'yi bu kadar kısa özetleyebilmesi pek ironik" İstanbuldan bahsetmiyormu ? benmi yanlı$ anladım.. Bende diyorumki istanbulu özetlemi$ olabilir ama türkiye bu değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Türkiye'de stres yok yani bunu mu diyorsun= ) Sürekli PKK ile uğraşan doğunun stresi , batılılaşmaya çalıştığını söyleyen ama Hepimizi çaktırmadan daha geriye götüren ankara-hükümet- , hükümetin yaptıklarının farkına varıp isyan edenlere , diğer deyimiyle dev-solculara ceza, - bkz: van rektörü , yine doğuda , bütün rektörlere baş belası kesilmiş bir adet ampul kafanın yardakçısı vali, bunun yanında oğlunun şirketi kazansın diye yumurtanın KDV oranlarını değiştiren bir maliye bakanı , yolsuzluk yapan devlet , gasp , hırsızlık gibi toplumsal sorunların yanında istanbul'da trafiğe 116 çözüm öneren ama hiç bir etkisini henüz göremediğimiz ve aynı zamanda İstiklal caddesini yapı-inşaat sesleri boyunca 5 ay kadar meşgul edip sonra yapılan mis gibi granitlerin rengini beğenmeyip şimdilerde değiştirmek için harekete geçen ve birilerinin cebine bu yolla para sokan oldukça zengin İstanbul BüyükŞehir Belediyesi.. Bütün bunların yanında tüm bu sorunlarla boğuşan , kafası aptal TV programlarıyla , Banu Alkanlarla , Canerler Tülinler ile dolduran..ve ayrıca ayın sonunu nasıl getireceğini düşünen halk. Evet , türkiye'de hiç mi hiç stres yok.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 türkiye için stres denilen 'şey' bir lüks. insanlar yaşamak için bir savaş veriyorlar ya..stres yapamıyorlar, strese zaman kalmıyor. hayatın kendisi stres fazlası bir gerginliğe ve mücadeleye dönüşünce... stresi ancak bizim gibi geleceğe umutla bakmaya çalışan, sınavlardan düşük puan almamaya uğraşan, hafta sonu trafiğe yakalanıp gerilen, uzaktan görüp "vah bu garibanların hali!" diyen insanlar yaşıyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar