Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Benim yazdıklarımı biraz okusan forum ağası yada kurtlar vadisi fanı olmadığımı anlardın ergen gençlik. Karşında ki insanı tanımadan kendini komik duruma düşürecek laflar etme. laf sokarak egonu tatmin edemezsin, etsende ortam lameri olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 öğrencez abi işde sayende ergeniz abi napalım :( düz duvarlara tırmıyorum :( egomu bole tatmin ediyorum :( bide senin dilinden yazayım daha iyi anla abi :( 0ğr3n(32 48! !şd3 54y3nd3 3r93n!2 48! n4p41ım :( dü2 duv4r14r4 7ırmıy0rum :( 390mu 8013 747m!n 3d!y0rum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 1337 genç esefle yalıyorum süt yanaklarını. Allah akıl fikir versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 OMFG GAY ALERT!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 tüm bilmediğiniz yönleri ile muhallebi sdgf neyse yazmıcam ba$ka ytr bu kadar =o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Hey güzel Allah'ım neler yaratıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ne dicektim ben buraya ya cevap ver penceresini açmışım 20dk dır duruyo böle boş boş ahah.konu neydi kimbilir gonderdim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 konu bayağı dağılmış ama ilk mesaja göre fikrimi bi belirtiim; Ceza, suçluları düzelterek ve olası taklitçileri korkutarak, dürüst insanların daha iyi bir sosyal çevrede yaşaması ( insanlar üzerinde etki bırakması değil) adına hizmet eder. Bişeye hizmet etmemesi demek, bi amacının olmadığı anlamına gelir. E amacı olmayan bişey de zaten sürekli olamaz. "Tabi bu benim fikrim" diye belirtmeme gerek yok. Ha bi de şey var; bence ceza, insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah gardiyan koğuş kapısını tıklatır tıklatmaz uyandığında, mahkum arkadaşların ayaglarının kokusundan uyuyamadıklarını söyleseler ve "la olm git bi ayağını enikonu yıka, güzel çorabını giy, pir-u pak ol" deseler kendini mahçup hissetmez misin? O yüzden sitıvın şipilbörg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Sakin olun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 İpini koparan millete saldırıyo, nedir yahu bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 oy oy oy oyun parkına döndürmüşler tobici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Durkheim'in kemikleri sızlıyordur şimdi zavallım.teşekkür ettim Murtazağcm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Türkiyede yayımlanmı$ eserlerinden "Ceza evriminin iki kanunu" kitabını bulursan belki yararlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar