Private Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Sezonun ilk yarışı bugün yapıldı. Yeni kurallar, yeni uygulamalar süper bir sezon bizi bekliyor. Gerçekten heyecanlı geçti ilk yarış. İlk yarışla ilgili: Formula 1’de 2006 sezonunun ilk yarışı olan Bahreyn Grand Prix’sini, geçtiğimiz yılın şampiyonu Renault pilotu Fernando Alonso kazandı. Sıralama turlarını 4. tamamalayan Alonso, 57 tur üzerinden koşulan yarışı 1.29.46’lık derecesiyle kazanmayı başardı. Bayreyn’de ilk cepten start alan Ferrari pilotu Michael Schumacher ikinci, sıralama turlarında yaptığı kaza nedeniyle yarışa son (22.) sırada başlayan McLaren’den Kimi Raikkonen ise 3. oldu. Bahreyn GP Driver Takım Tur Zaman Puan 1 Fernando Alonso Renault 57 - 10 2 Michael Schumacher Ferrari 57 +1.2 sn. 8 3 Kimi Räikkönen McLaren-Mercedes 57 +19.3 6 4 Jenson Button Honda 57 +19.9 5 5 Juan Pablo Montoya McLaren-Mercedes 57 +37.0 4 6 Mark Webber Williams-Cosworth 57 +41.9 3 7 Nico Rosberg Williams-Cosworth 57 +63.0 2 8 Christian Klien RBR-Ferrari 57 +66.7 1 9 Felipe Massa Ferrari 57 +69.9 10 David Coulthard RBR-Ferrari 57 +75.5 11 Vitantonio Liuzzi STR-Cosworth 57 +85.9 12 Nick Heidfeld Sauber-BMW 56 +1 tur 13 Scott Speed STR-Cosworth 56 +1 tur 14 Ralf Schumacher Toyota 56 +1 tur 15 Rubens Barrichello Honda 56 +1 tur 16 Jarno Trulli Toyota 56 +1 tur 17 Tiago Monteiro MF1-Toyota 55 +2 tur 18 Takuma Sato Super Aguri-Honda 53 +4 tur - Yuji Ide Super Aguri-Honda 35 +22 tur - Jacques Villeneuve Sauber-BMW 29 +28 tur - Giancarlo Fisichella Renault 21 +36 tur - Christijan Albers MF1-Toyota 0 +57 tur Veriler ntvmsnbc.com'dan kopyedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Bu sene o heyecanı tekrar gördüm.Hersey harika başladı umarım bu büyü bozulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 yariş sayiden süperdi ama cnnturk e iyi küfür ettim. berbat bir ses kalitesi vardi işkenceye dönüştü bazen izlemek. bide willims takiminda ki yeni pilot çok süper di. adi rogerd gibi bişi di. adama helal olsun ilk yarişinda 7. oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Rosberg, adamın genlerinde var yarışçılık. Bu arada sanırım sunucular oraya gitmişti. Çünkü iğrenç ses kalitesi vardı ve bizim izlediğimizin dışında araba sesleri geliyordu. (Yani mesela rosberg i izliyoruz, arkasından startfinish in ordaki sesler geliyordu) Eğer bu tahminim doğruysa geri gelsinler, yanlışsa düzeltsinler ses kötüydü gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Evet bende çok rahatsız oldum sesten. TR den sunsunlar. Birde NTV deyken çok daha iyiydi olur olmaz yerde reklama girmezlerdi. Güvenlik aracı girdiğinde fln reklam olurdu. Şimdi en olmadık yerde reklam giriyor. Massa'nın spinini canlı göremedik. Ayrıca Villeneuve'ün yarış dışı kalmasınıda göremedik. Geçen sezonda birçok heyecanlı kısmı kaçırdık. NTV işi bukadar ticarete dökmüyordu. Genel olarak hiç memnun değilim ben CNN TURK ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 NTV de son derece amatör yapmaktaydı bu işi, bariz şekilde nedenini anlamadığım bir şekilde ferrari düşmanlığı vardı ve cidden bu işten anlamayan futbol spikerlerine sundurdular senelerce.. Evet CNN'de de rezalet ama en azında yorumlar bilenler ve anlayanlar tarafından yapılıyor.. en iyisi cine5 zamanıydı.. Her yarışa giderler ve çok iyi yorum yaparlardı bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 O dönemki ferrari düşmanlığını şimdiki Fenerbahçe düşmanlığına benzetebiliriz bence. Okay ile Serra sunuyodu çokda kötü değildi zaten sunacak pek birşey yok istatistik okuyup way anam kaza oldu demekten başka.. CNN Turkte de farklı birşey yok cem Yılmaz sunuyor ki kendisini telegolde yıllarca seyrettik. Pit Stop programında daha profesyoneller gelip yorum yapıyorlar tek farkı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 harbıden reklamlar cok bayıyor ama bu sezon bı guzellıgı daha az reklam var gıbıme geldı gecen sezona gore kısa cozum ıse en azından ben yapıyorum bızde reklam gırdıgınde cogu zaman RTL devam edıyor. ona cevırıyorum keza onda reklam olsa dahı ekranın ust kosesınde ufak bı alanda gostermeye devam edıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Evet bu sene banada daha az gibi geldi fakat umarım ilk yarış diye değildir. Yani reklam verenler ilk yarışa müdanaha etmemiş olabilirlerde. RTL den izlemekte bir çözüm evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Sunucuya daha fazla tahammül edemedim,adamı nerde buraktıysak gene aynı yerde.İnsan kendini bi geliştiri be arkadaş hiç mi uyaran yok bunu?Orhan Ayan bile daha iyi anlatır bundan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar