dory Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Bir arkadasımın tavsiyesi ile indirip bir kere dinleyip bir daha dokunmamıstım, son 3-4 gundur cok hoşuma gittigini farkettim, topik de acılmamıs (bulamadım en azından) ben acayım dedim. Nette biraz dolanınca grup hakkında bişeyler ogrendim: 1994 yılında kurulmus grup, folk/progressive metal türünde müzik yapiyorlar. Vintersorg ismi Isfolket (Margit Sandemo)serisindeki pagan liderinin oğlundan esinlenerek konulmus . Grubun albumleri ve cıkış yılları soyle ki:Vintersorg - Hedniskhjartad [1998] 01 - Norrland 02 - Stilla 03 - Norrskensdrommar 04 - Hednaorden 05 - Tussmorkre -------------------------------------------------------------------------------- Vintersorg - Till Fjalls [1998] 01 - Rundans 02 - For Kung Och Fosterland 03 - Vildmarkens Fortrollande Stammor 04 - Till Fjalls 05 - Urberget, Aldst Av Troner 06 - Hednad I Ulvermanens Tecken 07 - Jokeln 08 - Isjungfrun 09 - Asatider 10 - Fångad Utav Nordens Sjal -------------------------------------------------------------------------------- Vintersorg - Odemarkens Son [1999] 01 - Nar Alver Sina Runor Sjungit 02 - Svältvinter 03 - Under Norrskenets Fallande Ljusspel 04 - Manskensman 05 - Odemarkens Son 06 - Trollbunden 07 - Offerbacken 08 - I Den Trolska Dalens Hjärta 09 - Pa Landet --------------------------------------------------------------------------------Vintersorg - Cosmic Genesis [2000] 01 - Astral And Arcane 02 - Algol 03 - A Dialogue With The Stars 04 - Cosmic Genesis 05 - Om Regnbagen Materialiserades 06 - Ars Memorativa 07 - Rainbow Demon 08 - Naturens Galleri 09 - The Enigmatic Spirit --------------------------------------------------------------------------------Vintersorg - Visions From The Spiral Generator [2002] 01 - Quotation 02 - Vem Styr Symmetrin 03 - A Metaphysical Drama 04 - Universums Dunkla Alfabet 05 - E.S.P. Mirage 06 - Spegelsfaren 07 - The Explorer 08 - A Star-guarded Coronation 09 - Trance Locator --------------------------------------------------------------------------------Vintersorg - The Focusing Blur [2004] 01 - Prologue Dialogue 02 - The Essence 03 - The Thesises Seasons 04 - Matrix Odyssey 05 - Star Puzzled 06 - A Sphere In A Sphere 07 - Blindsight Complexity 08 - Artifacts Of Chaos 09 - Dark Matter Mystery / Blackbody Spectrum 10 - Curtains 11 - A Microscopical Macrocosm -------------------------------------------------------------------------------- Benim elimde 2000 yilinda cıkardiklari Cosmic Genesis albümü var, digerlerini de dinlemeyi düşünüyorum:) hiç dinlememiş olanlar içinCosmic Genesis şarkisini upload ettim taze taze.grubun ofisil forumu ve ofisil websitesi [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 10:07 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 folk türü metallerin hiçbiri pek hoşuma gitmez benim ama bi indirip dinleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ustunlerdir... adam zaten kral bir kisilik neye elini atsa kaliteli bir sey cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Çok sağlam bir grup (zaten İsveçli oluşundan belli :)), Finntroll gibi folk metal gruplarını sevenlere ve her tür progressive dinleyicisine her gün üç öğün tavsiyedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 jester tavsiye etmisti bana da fi tarihinde. hastasiyiz ailecek. ps:jester baps etos'un yeni albumu pls jnms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Bulacam Eternal Tears of Sorrow'u arıyorum azimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 etos'un albümünü bulup da vermeyen top olsun :'( vintersorgdan album upload edebilecek olanları da sevgiyle ve saygıyla kucaklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 pek alışamadım. belki zamanla severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 tum albumleri var suan elimde , oyş harikalar :) [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 22:24 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 önceden tek kişiydi ama sonra gitarist geldi falan filan. gayet güzel müzik yapıyorlar,tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mythisis Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 efsane insandır.Otyg'de de vintersorg projesinde de mükemmel şeyler yaptı.Bence vintersorg sevdiyseniz Otyg'de seversiniz.Bu arada vintersorg'un hangi albümde olduğunu unuttum bi tanesinde efsanevi basçı steve digiorgio'da çalıyor.Back vokalleri de otyg'de keman çalan cia hedmark yapıyordu galiba Dediğim gibi vintersorg sevenler mutlaka otyg'de dinlemeli.Hatta sevmeyenler de dinlemeli... :P [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 17:43 tarihinde, Mythisis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mythisis Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 http://rapidshare.de/files/15816740/Otyg_-9902-_Vilievandring.mp3.html herkes otyg'de dinlesin diye bi şarkılarını upload ettim.Başka bir konu açacaktım ama burda dursa daha iyi olur diye düşündüm.vintersorg'un otygle beraber dağılmadan çıkardığı son albüm sagovidars bonning'den vilievandring adlı şarkı.Bu arada söylemeyi unuttum vintersorg'un vokalini beğenenler borknagar'a da bakabilirler son iki albümdür vokallere vintersorg geçti [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 17:52 tarihinde, Mythisis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 otyg iyiymiş, onu da sevdim;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar