Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vintersorg

dory

Öne çıkan mesajlar

Bir arkadasımın tavsiyesi ile indirip bir kere dinleyip bir daha dokunmamıstım, son 3-4 gundur cok hoşuma gittigini farkettim, topik de acılmamıs (bulamadım en azından) ben acayım dedim. Nette biraz dolanınca grup hakkında bişeyler ogrendim:
1994 yılında kurulmus grup, folk/progressive metal türünde müzik yapiyorlar. Vintersorg ismi Isfolket (Margit Sandemo)serisindeki pagan liderinin oğlundan esinlenerek konulmus . Grubun albumleri ve cıkış yılları soyle ki:

Vintersorg - Hedniskhjartad [1998]

01 - Norrland
02 - Stilla
03 - Norrskensdrommar
04 - Hednaorden
05 - Tussmorkre

--------------------------------------------------------------------------------

Vintersorg - Till Fjalls [1998]

01 - Rundans
02 - For Kung Och Fosterland
03 - Vildmarkens Fortrollande Stammor
04 - Till Fjalls
05 - Urberget, Aldst Av Troner
06 - Hednad I Ulvermanens Tecken
07 - Jokeln
08 - Isjungfrun
09 - Asatider
10 - Fångad Utav Nordens Sjal

--------------------------------------------------------------------------------

Vintersorg - Odemarkens Son [1999]

01 - Nar Alver Sina Runor Sjungit
02 - Svältvinter
03 - Under Norrskenets Fallande Ljusspel
04 - Manskensman
05 - Odemarkens Son
06 - Trollbunden
07 - Offerbacken
08 - I Den Trolska Dalens Hjärta
09 - Pa Landet

Vintersorg - Cosmic Genesis [2000]

01 - Astral And Arcane
02 - Algol
03 - A Dialogue With The Stars
04 - Cosmic Genesis
05 - Om Regnbagen Materialiserades
06 - Ars Memorativa
07 - Rainbow Demon
08 - Naturens Galleri
09 - The Enigmatic Spirit

Vintersorg - Visions From The Spiral Generator [2002]

01 - Quotation
02 - Vem Styr Symmetrin
03 - A Metaphysical Drama
04 - Universums Dunkla Alfabet
05 - E.S.P. Mirage
06 - Spegelsfaren
07 - The Explorer
08 - A Star-guarded Coronation
09 - Trance Locator

Vintersorg - The Focusing Blur [2004]

01 - Prologue Dialogue
02 - The Essence
03 - The Thesises Seasons
04 - Matrix Odyssey
05 - Star Puzzled
06 - A Sphere In A Sphere
07 - Blindsight Complexity
08 - Artifacts Of Chaos
09 - Dark Matter Mystery / Blackbody Spectrum
10 - Curtains
11 - A Microscopical Macrocosm

Benim elimde 2000 yilinda cıkardiklari Cosmic Genesis albümü var, digerlerini de dinlemeyi düşünüyorum:) hiç dinlememiş olanlar içinCosmic Genesis şarkisini upload ettim taze taze.
grubun ofisil forumu ve ofisil websitesi

[ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 10:07 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

efsane insandır.Otyg'de de vintersorg projesinde de mükemmel şeyler yaptı.Bence vintersorg sevdiyseniz Otyg'de seversiniz.Bu arada vintersorg'un hangi albümde olduğunu unuttum bi tanesinde efsanevi basçı steve digiorgio'da çalıyor.Back vokalleri de otyg'de keman çalan cia hedmark yapıyordu galiba

Dediğim gibi vintersorg sevenler mutlaka otyg'de dinlemeli.Hatta sevmeyenler de dinlemeli... :P

[ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 17:43 tarihinde, Mythisis tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

http://rapidshare.de/files/15816740/Otyg_-9902-_Vilievandring.mp3.html

herkes otyg'de dinlesin diye bi şarkılarını upload ettim.Başka bir konu açacaktım ama burda dursa daha iyi olur diye düşündüm.vintersorg'un otygle beraber dağılmadan çıkardığı son albüm sagovidars bonning'den vilievandring adlı şarkı.Bu arada söylemeyi unuttum vintersorg'un vokalini beğenenler borknagar'a da bakabilirler son iki albümdür vokallere vintersorg geçti

[ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 17:52 tarihinde, Mythisis tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...