Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 eskiden düzgn çalışa nvideoalr artık yavaş hatta atlayarak çalışıyor codec falan mı sorun acaba? bi yardım edin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Codec sorunu olabilir. Bunun yanı sıra programın kafayı sıyırıp gerekenden fazla cpu kullanarak vidyoyu oynatamamasıda mümkün gibi. Birde directx'de vidyo ile ilgili ayarlar aktif değilse vidyolar o şekilde görünüyor. Vindoz 2000 ve 2003 server kurduğumda başıma gelmişti ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Hepisinden önce farklı bir player denemekte fayda var tabi (bkz: bsplayer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 vplayer ile de aynı sorun oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Tüm codecleri sil, adam gibi bi player kur, sonra da adam gibi bir tane codec kur sorun kalacağını sanmam. Bu arada bunları yapmadan tüm video programlarınıda silersen fena olmaz quicktime codecleri filanda silinir ii olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 codec indirebileceğim bir site söyleyebilir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 gspot'u indir. Hangi codeclerinin olup olmadıgının hangisinin o dosyaya gerek oldugunu ogrenip indirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 http://www.hardwarelife.com/forum/showthread.php?goto=newpost&t=1996 Tüm güncel codecleri yazıyor arkadaş buraya ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar