snowsphinx Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 merhaba yuna yenı basladım daha lewelım 15 baya sardı ama bazı yardımlar gerekıyor mesela hangı skıllerı vermem gerekıyor ben okcuyum ve sadece archera verıyorum epey skıll poınt bırıkmıs durumda bır de town nasıl cekılıyor delı olcam ole ole gıdıorum merkeze yardım edersenız sevınırımm
blaco Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 level 15 hmm.. arhcer a cold yakışır.. 1 str 2 int verirsen char ın süper olur.. town cekmek gibi bir sey yok yani KO 'ya pek benzemıyor buna karsılık Grocery Trader 'larda Returning Scroll'lar vardır 5 k degerınde.. buna basarak sehire geri donus yapabılırsın..
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 SRO da bende yeni sayılırım KO dan sonra SRO biraz zor geldi ama neticede skill stat ve lvl ing aynı denillebilir. Öncelikle archerı seçtiğin için cold seçmen hayatta kalman için yerinde bir seçim olur. Yan skiller olarak lightningin %20 hız veren skilini açman, fire skilinde de sanırım phy i arttıran bir skill vardı onu açarsan tamamdır Force de heal skilini açsan yeter. Skilleri rastgele dağıtma ilerledikçe ihtiyacın artıyor. town çekme olayına gelince lvl 20 den sonra pelerin vari birşey var daha çok atkı gibi boynuna sardığın bir kumaş. PK da onu kullanıyorsun :) onu kullanabilirsin town çekmek için en kolay yol. MOnsterlardan çıkan return scroll var ama 30 sn sürüyor towna gitmen. 5000 gold tanesi. henüz lvl 22 yim bende. daha acemiyim yani. Bildiklerim bunlar. Hatam varsa düzeltin lütfen.
New Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 cape lvl 10 dan sonra alınır pvp için kullanılır 20 değil :)) bende yeniyim ama çok sardı daha yeni 26 oldum ehueh :))
snowsphinx Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 naytaylon arkadasım o zamn ben yenı car acacagım ama sen bana skıllerın nerde oldugunu ve lewel kaclarda acıldıklarını skılın adını tam olarak yazabılırmısın :)
snowsphinx Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 naytaylon arkadasım o zamn ben yenı car acacagım ama sen bana skıllerın nerde oldugunu ve lewel kaclarda acıldıklarını skılın adını tam olarak yazabılırmısın :)
Öne çıkan mesajlar