porsuk Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 yardım edermisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 ben addon arıyanları anlamıorum pvp addon demekle neden kast ediyosun cooldownları fln yazan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 pvp mage, bg mg için felan ne addon varsa istiom diosun yani benim takımı önereyim sana. pvp yapıyorum bütün gün bglerde. yani tavsiye ederim: ayune_playerframe mobhealth2 allinoneinventory ct_raid sct (scrolling combat text) TITAN !!!! (honor+guild+bar) self-bandage makrosu cool down count sheep watch gerisi neydi, gerek yok gerisine bi de ss verem nasıl durup diye. dicektim ki, bütün ssler maç statları ile dolu. şimdi hava atıo dicekler o nedenle koymiyim. ama güzel bak bunnarı yap. harbi adamın cannı da görürsün yüzdesini de. kendi canını yüzdeki felan. çok sağlam bişi. hele titan bar olmasa bitmişim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar