pisikopat_5 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 kredi kartım olmadıgı ıcın paypal dan alısverı yapabılecegımızı soylemıslerdı bir ara. Bankadan paypal hesabına para yolluyorsun sonra onu harcıyosun demıslerdı.Peki bankadan bu hesaba nasıl para yollayabılrım.Yanı bi kodu adresı varmı bankaya gıdınce paypal desem anlıcaklarmı pekı tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Dediğin sanırım türkiye için geçerli değil Türkiyeden olanlar sadece Kredi Kartı ile üye olabiliyor diye biliyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 siteden bir arkadas ben bankadan paypal hesabıma para gonderıyorum demıstı. Paypal a uyeyım ama profil de kredi kartım kayıt lı deıl cunkı kredi kartım yok :D bu yuzden bende bu yolu arıyorum birde paypal hesabından reklamalara bakınca dk basıan gesabına cent cent para gelıo pekı bunu nasıl yapabılırm hangı reklamlara bakıcam :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 hiç mi bile yok :( bankamatik kartım var onu denemıstım ama onu kabul etmemıstı hatırladım kadarı ıle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Bankamatik kabul etmiyor, etse hemen alalım. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 kontrol ettimde Credit Card ve Debit card diyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ewt denıcem bende bankamatık kartımı belk bır sans olur [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 10:53 tarihinde, pisikopat_5 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar