Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tasarımcı arkadaşlardan bir rica

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam,
yukardaki bannerin SOL tarafındaki kedi logosunu dikdörtgen içerisine alabilir misiniz?

çok kötü görünüyor, sag tarafı kutu halinde banner,
sitenin her tarafı kutu halinde,
ama kedi logosu yuvarlak.

logonun sag tarafında bulunan "aktivasyon" ve "önemli duyurular" bölümünüde kaldırabilirsiniz.

oraya aklınıza gelen herhangi bişi koyabilirsiniz. veya tamamen kaldırabilirsiniz.

amacım banner ile banneri görsel olarak destekleceyecek, bannerin sol tarafında bulunan bi kutu resmi olması. göze hitap ediversin diye.

tasarım özürlü oldugum için benim elimden gelmiyor bu tür şeyler. yardım ederseniz sevinirim.
Mesaj tarihi:

sloganımız yokki yazasın.

en son birisi slogan olarak "biz ibne değiliz" i önermi$ti olmassa onu yazarsın :/

[ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 19:54 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:

bu güzel olmuş,
peki logonun altındaki gölgeyi kaldırıp, farklı biş yapabilir misin? ne bilim belki onada parıltı verilebilir.

şuandaki hali ile arka plan ile aynı renk olduğu için kayboluyor, güzel gorunmuyor.
Mesaj tarihi:

sanırım daha belirgin hale geldi.

ahah unutkanlığa bak siyah çerçeve çekmeyi unuttum :utaniem:

hemen çerçeveli halini koyayım.

[ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 21:08 tarihinde, Eldarduil tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

Cenx bu cok güzel olmuş.

Bende yan tarafı boşkalmasın dedim. Paticik yazdım.

[ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 17:43 tarihinde, Eldarduil tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...