karakedi Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 selam, yukardaki bannerin SOL tarafındaki kedi logosunu dikdörtgen içerisine alabilir misiniz? çok kötü görünüyor, sag tarafı kutu halinde banner, sitenin her tarafı kutu halinde, ama kedi logosu yuvarlak. logonun sag tarafında bulunan "aktivasyon" ve "önemli duyurular" bölümünüde kaldırabilirsiniz. oraya aklınıza gelen herhangi bişi koyabilirsiniz. veya tamamen kaldırabilirsiniz. amacım banner ile banneri görsel olarak destekleceyecek, bannerin sol tarafında bulunan bi kutu resmi olması. göze hitap ediversin diye. tasarım özürlü oldugum için benim elimden gelmiyor bu tür şeyler. yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 kutu derken nasıl birşey kastettiğini pek anlayamadım. çevresini bir kutu ile mi kaplamaktan bahsediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ahuae olmuşmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 turuncu olacak arkası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bole galba :p paintde yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ee ben gri tema kullanıyorum... arkası turuncu olursa olmaz transparan olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 şöyle iki tane yaptım. Yan tarafına ne yazılabilir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Farkettimki herşeyde siyah çerçeve var. Bütünlüğü sağlamak açısından önemli diye düşündüm birde çerçevelisini yaptım. ki bence daha iyi oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 sloganımız yokki yazasın. en son birisi slogan olarak "biz ibne değiliz" i önermi$ti olmassa onu yazarsın :/[ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 19:54 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bu güzel olmuş, peki logonun altındaki gölgeyi kaldırıp, farklı biş yapabilir misin? ne bilim belki onada parıltı verilebilir. şuandaki hali ile arka plan ile aynı renk olduğu için kayboluyor, güzel gorunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 nasıl bir parıltı anlıyamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 "outer glow" filan olabilir mi parıltıdan kasıt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 parıltı olması şart degil, benim istediğim logonun belirgin halde olması. arka plan ile aynı renk olduğu için logo belirsizleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 sanırım daha belirgin hale geldi. ahah unutkanlığa bak siyah çerçeve çekmeyi unuttum :utaniem: hemen çerçeveli halini koyayım. [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 21:08 tarihinde, Eldarduil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ne biliyim benimki parıldamadı pek ama logo belli gibi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ama bunu koyarsanız teması gri olanlarda biras kötü durabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 alttan biras ışık taşmış farketmedim :( [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 22:22 tarihinde, SpiderS_DangeR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Kos koca paticik banner ı kötü durmuyor. Bu mu duracak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bnce şu yukardaki alanı (logoyu falanda) deiştirelim. elbet güsel bişiler yapan birileri çıkar. bide seçilene ödül werilsin (nası yazdım 2dk da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 21:15 tarihinde, cenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 şu haliyle gayet hoş bence oyle janjanlı resimlere gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 zaten basit bi border istemiş kedide ne bilim gösterim belki lazım olur. fazla mal göz çıkarmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 eldarduilin son yaptigi baya güzel iste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Cenx bu cok güzel olmuş. ________________________________________ Bende yan tarafı boşkalmasın dedim. Paticik yazdım.[ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 17:43 tarihinde, Eldarduil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar