nuwanda Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 hep camoka nin incilerini mi dinliceksiniz.. simdi de ben sacmaliklarimi anlatiim :)) 1-pvp sirasinda moenia dan grpla theed e gidilir.. sp ye yaklasinca oth hic kirmizi nokta goremez? ahaha korkup kacmis imp.ler derken 10 kisi grubun dier uyelerine saldirir.. oth special force olmayi unutmustur :) (3-4 kez yaptim ama ayni grpla 1 gun icnde 2 kez yapmam en buuk olay) 2-bbq parti sirasinda duzenlenen pvp turnuvasinda ilk savasta elimde saber olmadan, tekme tokat giristim commandoya :) doal olarak incap oldm, fakat etraftakiler soylemeseydi sabersiz savastigimin farkinda bile degildim :)) cok unutkanlastim ben ya.. tedavisi yok mu bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 SWG tarihinin en büyük kazmalığını yaptım ben :D X-Wing Minituare'lerin 4m olduğu zamanlar da bir işe yaramıyor diye 5k ya Bazaar'a koymuş adamım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 10 milyonluk AA yi tam satarken inventoryde yanlislikla 1/1 condu olan helmeta yerlestirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 heayt varmi lan aranizde engine yada flawless pearl destroy eden? beni geçmek için mando destroy etmeniz lazım lol.. oth ve fracle..bana emanet ettiniz engineyi valla işallah destroy etmem :) lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 et boşver ne işine yarayacak biz uo serveri açıyoruz lightsaber koyacağız :D gelin oynayalım maeuıhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bi kere dbl bladed ls speed25 general melee accuracy 12 ca düşürmüştüm heycanlandım mirally e felan özelliklerini sayarken bi baktımki inventory gitti heycandan lootlamayı unutmuşum nge gelene kadar ne ağıtlar yaktım... [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 17:04 tarihinde, GwindonSurion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 nge den sonra kalktimi ca lar falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bilmiyorum dusuyor mu dusmuyor mu ama su an calisan tek AA-CA'ler experimention olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 evet kalktı Gwindon'un dediği CA'nin hemen hemen aynısı kando'ya düşmüştü.Jedi olacağımız zaman için saklıyorduk zamanında satmamıştık ama 15m verebileceğini söyleyen biri vardı öyle gümbürtü oldu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 eski konulara bakıyordum bu çarptı gözüme :D http://forum.paticik.com/konu.php?id=150524 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 o kadar iyi ise 30m felan demişti mir iyi ki satmamışsınız:P (dicem şimdi bi b*ka yarıyo gibin xD ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 ne 15 i 30 u yav en az 50-60 mil civarinda olurdu iki stat bir arada oldugundan daha bile fazla olabilirddi hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 nese daha fazla yorum yapmayim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar