Way Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 cok gereksiz bi konu oldu ama biri bana iki tekerlek ustunde nasi gidilicegini yazabilir mi?
Androner Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ilk önce gerekli bölümleri geçmiş olman lazım. demoda yapılışını gördükten sonra. yolda giderken shift tuşuna bası sağ ya da sol yapman lazım.[hline]Erkan baba günün birinde demiş ki: "Bil Mukabele"
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ama baya kasış bi olay yani yapmadan da geçebilirsin bölümleri.[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over
elesso Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 çok gerekli bişey değil ama baya eğlenceli olabiliyo takla atmazsan[hline]Eclipse:Eive Ikeste
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 cevaplar cok matrak gelior :P[hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ? kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 hmmz hatırlamıyorumkı gercı ben ps2 de oynuyorum ama l1 e basıyodun yanırımbıde analogdan yatırıyodun ole bıseydı :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Way Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 sorumu cevapladiginiz icin cok tesekkur ederim.
Öne çıkan mesajlar