bilinc Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Areste Phantoms clanına 2 adet priest alınacaktır. 62 lvl ve 50 k+ olmaları gerekmektedir. Battle priest kabul edilmemektedir. Debuffer veya ful healer olmaları,Teamspeak ve ventrillo kullanabilmeleri tercih nedenidir. İlgilenen arkadaşlar bu topiğe ya da oyun için bana ulaşarak başvurabilirler. Lütfen "aga 60 lvl bufferim çok hızlı kasarım, item vercen mi, BP'iyim çok da iyi kesiyorum mirage ile,teampspeak ney" vs vs gibi abuk&sabuk sorularla oyunda bana gelmeyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 aga beramus olurmu , item vercenmi , deli kasarım söz 62 olcam yarın , mirage de var sheel düzcenmi pot param yok onuda ver Alcanmı aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENERAL_069 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 sedron gel anam arese alırız senın gıbı sebeklere ihtiyacımız var kop gel hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 diycek bisey bulamıyom ben bu lamere xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 sabah sabah uyanamadınız herhalde xD adam espri yapmış eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 o.O sabah sabah afyonu patlamamis milletin :s ben neden hala biraliyorum ve neden hala uykum yok :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 ehehe bilinc artık forumdan priest topluyon şaka bi yana klan iyi oturdu başarılarının devamını dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 60 lvl master priestim. 15k Np var 300 ac.cacık olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bravo bilinc :D 62 + 50 k np :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Gecen offical sitede gormustum yabancilarin clana adam aramak icin websiteyi kullandiklarini garipsemistim. Ne yalan soleyim tanimadigim bilmedigin kisileri clana almak cok sacma gelmisti. bizde baslamisiz artik. umarim bulursun ne diyim. ------------------------------------------ Name: LovelyGirl&CotiLove Class: Paladin&Arch Mage LVL: 70&63 NP: 160xxx &103xxx Clan: BadCompany Server: Ares [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 12:39 tarihinde, CotigoLovely tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bilinc aga klan pls 63 mage 13k np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 olmu$ken prezantabl olsun. erkek adaylar askerligini tamamlami$, seyahat engeli bulunmayanindan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Clan pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Erkek olan priestlerin sarışın ve seyahat engeli bulunmaması gerekmektedir. x) LÖLZ... (Sorry for Caps) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 aga 60 lvl bufferim çok hızlı kasarım, item vercen mi, BP'iyim çok da iyi kesiyorum mirage ile,teampspeak ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeezY Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 aga kılan pilis.... xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 oo ben süper kasarım 2 haftada 62 oluyorum nasılsa ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Priestlar bulunmuştur...Israrla açıklamama siyahla yazmama rağmen gereksiz ve anlamsız pmler ve özel mesajlar için tekrar tekrar tşk ederim... zzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar