kender Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 selam bu forumu arkadaşın tavsiyesi ile geldim:)(Malefic) birkaç arkadaşla beraber animelere altyazı hazırlıyoruz. xtv adlı serinin çevirisini melis adlı bir arkadaş yapıyor 11 .bölümün altyazısını bitirdi(bende zamanlamayı yapıyorum) ve cowboy bebop ı da battuta adlı arkadaş bitirdi ewet tam 26 bölümüde bu gece bana yolladaı:) perfect blue yu da çevirimişti.. bunların hepsini www.divxaltyazi.com dan bulup indirebilirsiniz:) sizi de altyazı hazırlamaya davet ediyoruz birlikten güç doğar:)[hline]600 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:) [email protected] ekitaplara ilginiz varsa fantezi kitaplarını seviyorsanız siteme bir uğrayın belki ilginizi çeker bedava kitap okumak hemde türkçe:) www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 e ama çoğu animede ingilizce altyazılar entegre edilmiş şekilde oluyor. üst üste binmez mi vs ? bu arada tebrikler böyle bi işe kalkıştığınız için[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 micro dvd ile altyazıları olduğu kısım siyahla kaplanabiliyor bs playerla görüntü ufaltılabiliyor ve birçok playerda altyazı için görüntü ayarları var:)[hline]600 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:) [email protected] ekitaplara ilginiz varsa fantezi kitaplarını seviyorsanız siteme bir uğrayın belki ilginizi çeker bedava kitap okumak hemde türkçe:) www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Ayrıca vobsub gibi programlarla değişik renk verebiliyorsunuz alt yazılara (bu üst üste binse bile seçilebilmesini sağlıyor, japonca üstüne ingilizce'nin seçilebildiği gibi)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 benim japonca öğrenme masrafimi karşilayin , jaopncadan ing ve tr ye çeviriim :P[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır [Bu mesaj hired_gun tarafından 12 September 2003 18:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar