tasci Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Yeni NPC bugu oyunun iyice içine etti :( novayı açan ezik mage bile bugun NP nin dibine vurdu.. Artık yüzsüzlüğün sınırı aşıldı önceden "towa town" ( nova atıp towna kaç ) olan olayı artık nowa inferno küçük alan küçük alan küçük alan .... ( ölesiye ) kadar haline getiren arkadaşların , yaptıkları bug abuse ile oyuna kattıkları zevk için binlerce kez teşekkürler.. Umarım en kısa zamanda bu bug yüzünden banlanırsınız .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bende olmucak duaya amin dedim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Maalesef bahsedilen bug nedir anlayamadım ? dikkat: nedir diyorum nasıl yapılıyor değil ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Herşeyi anladım da, bu adamlar durmadan bug mu arıyor ya? Pes vallahi... Hoh yani.... :s [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 23:49 tarihinde, aramil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 evt o cok kötü oldu ! adamlar catır catır np kasıo bendede wardı salaklık edip bozdum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 dakika basi towna girip olayin cıkkını cıkaranlar iki gun sonra banlaninca vay efendim biz bisey yapmadik derler. 1 hafta ban yerler kastiklari nps yanlarina kalir. adam gozumun onunden gecip towna girip basip cıkıyor 2 mage alayini aliyor. zaten towndaki eziqlerin ortada durmasi onlara yetiyor... [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 00:39 tarihinde, CotigoLovely tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Nası oluyormuş şu bug?Yani nasıl bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 HAHAHA! bide şöle düşün 1 hafta sonra bug kalkınca bizim nooblardan aldıkları o npleri o mage lerden zaten spike R thurst le geri alacaz :D belki de spike + R ile :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 EHUEHEHEH KESKE WARIORDA DA OLSA DA STHEALT BIZDE SWORD DANCING R ATIP ALSAK :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Mage nova townlara alıştıkta cok ilginç bişi oldu bi BP nicki ERWTAS_GR yanlış yazmış olabilirim towna girdi arka kapıdan torment attı 3 kişiyi kesti fraps alıcaktım yetişemedim süperdi bide bu arkadas insomnia clanından .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somber Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 bahseliden bug ne bende anlamadim =/ yazar mi biri?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 walla annadıım kadrıyla damage verememe ile alakalı. geçen 2 topic açılmıştı. npc-mosterslar görmüo ve dalmıolar biz de onlara tabi.. ama playerlara attack yapılabilior..bunla alakalı sanıRım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
G_O_K_H_A_N Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 oyunda bazı oyuncularda bug oluşuo bu oyuncular hiçbir npc e dmg veremio ama dmg de almıo :) yani towerlar vurmuyo bu arkadaşlara e tabi bu oyuncu 60+ mage oluncada kafasına göre girio townda nova-inferno-Allah ne verdiyse atıp kaçıo :) [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 11:14 tarihinde, G_O_K_H_A_N tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 atıp kaçmıyor yaw adam en ufak alandan bile atıyor höh dedim artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar