Alexian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ben serverimi denemek için bi player acc actım ama oyuna girdiğimde lütfen nebula clietiyle bağlanın diyip connection lost veriyor yardım pls ! :)[hline]Emirden Saygılarla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Nebula'nın kullandığı client ile girmen gerekiyor yada script içinden client versionunu değiştirmelisin...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko83 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 peki nebula clientin girceği ip yi nası değiştirebiliriz? login.cfgyi takmıyo o?? said: OwnerRavenLoft, 11 September 2003 14:12 tarihinde demiş ki: Nebula'nın kullandığı client ile girmen gerekiyor yada script içinden client versionunu değiştirmelisin...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 423898492 kere cvpladılar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 said: TaZmAnYaK, 11 September 2003 23:05 tarihinde demiş ki: 423898492 kere cvpladılar!!! IyI guselde hocam, ben bu siteye yeni uye oldum ve bilgi almak istiyorum. Bu kadar cevaplamış olabilirler ama ben yoktum, belkide bu soruyu soran arkadaşta yoktu. Lütfen böle davranmayın. Cevabı biliyorsan sen söle ne zararı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar