Mavi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 şifremi unuttum ve mailime yollattım ancak 1 saat geçmesine rağmen hala mailime şifrem yollanmadı. bu durumla karşılaşanlar var mı ? blizzard ne kadar sürede cevap vericek acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 haftasonu olmasından dolayı biraz geç cvp vereceklerini düşünüyorum, normal iş saatinde bile geç cvp veriyolar (ama kayıp şifre otomatik yollanan bişeydir, o niye geç gelir anlamadım, saçmalıyorum). blizzard enteresan bir şirket valla, adamlara beleşe oynuyorum şu an diye mail attığımda bana kredi kartı numaranızı kontrol edin falan diye otomatik mesajla cvp gelmişti ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Hespa kısmından adımları yapıyorum mailinize şifreniz gönderilmiştir diyo. Tamam a tıklıyorum cıkıyorum sayfadan ama ne gelen ne giden mail var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 eğer hotmail se önemsiz posta ya gelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bakıyorum junk mailede heryere gelmemiş malesef. yoğunluktan mı acaba ya of... 2 saat oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 blizzard bu normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 hala gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 hotmaile oldum olası güvenmemisimdir benim de basıma benzeri bisi gelmisti 1 hafta sora geldi tabi bn çıldırdım o arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 offf.. 1 haftamı supporta mail attım bakalım ne olucak. mail adresimi değiştirtirim böyle olucaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 allahtan ümit kesilmez :p valla gmail en rahatı direk geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 hala gelmedi şifre allah belanı versin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 hala şifrem gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Kullanıcı hesabı bilgilerinde mail adresi olarak başka bir mail adresi vermiş olabilir misin? Veya degiştirmiş olma ihtimalin varmı mevcut mail adresini? (Değiştirilince ilk maile mi daha sonraki maile mi geliyo onu tam bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Sorun çözüldü. Aynı problemle karşılaşanlar için. Buradaki ayarların yapılması gerekiyormuş. http://www.blizzard.com/support/wow/?id=aww01900p [ Mesaj 13 Mart 2006, Pazartesi - 01:24 tarihinde, Mavi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar