stong Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 merhaba arkadaslar bisey sormak istiyorum ben dual +8 shard alıcam ama 2milyar limiti oldugu icin kafam karıstı biraz nasıl alıcam bi yolu wardır millet catır catır alıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 2 mılyar para werırsın ustune ıtem werırsın tek tradeden anlasmak ıstıyosan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Şu aralar item felan alma arkadaşım düpe item var piyasada bildiğim kadarıyla... Hayır yani sonra silinirse verdiğin para gitti diye yanarsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 2.1 b + trade yapmayı bilmeden nasıl shard parası denkleştirdin helal xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stong Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 benim fazla boyle seylerle isim olmaz ben kendi halimde bir insanım levelimi kasar otururum simdi bi knight cash fln aldım o yuzden shard +8 istiyorum ondan olabilir :D simdi siz diyosunuz ki 2 milyar +item oylemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 2 mil ve item ama verdiğin itemler biraz iyi bişiler olması lazım tabikde yoksa adam kabul etmez bu arada kimden alcağında çok önemli tabi güvenilir biri olsun derim çünkü emeğine yazık olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ItemList Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 yok shard ı 60 gb nin altında bulman söz konusu bile deilde dual +8 shard almak icin min 100 gb+ paran olması gerekio pazarda kasılır ama 100 gb+ pazar kasan adamda elbet degerli itemde satmıştır die aklıma geldi onun dısında o kadar gb yapmanın yöntemi ya deli gibi kc harcamaktır yada deli gibi dupe yapmaktır pazar kamak dısında diyorum altını cizeyimde olay cıkmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stong Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 yok sen hangi serverdasın bilmiyorum ama ben diez deyim burda +8 shard lar 30gb 2 tanesi 60 gb [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 09:51 tarihinde, stong tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 oo ben şimdi diezde olsam demikki dual shardları almıştım walla :D [ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 10:10 tarihinde, SOLDIER tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 +8 shard 30gb mi :S cypherda mirage +8 35-45gb arası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 +8 Legit shard ile +8 IB takas ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedom41 Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 +8 shard alınırmı bu zamanda kafayımı yedin alacan ilk dupe wipeda gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar