Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

+8 Shard

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhaba arkadaslar bisey sormak istiyorum ben dual +8 shard alıcam ama 2milyar limiti oldugu icin kafam karıstı biraz nasıl alıcam bi yolu wardır millet catır catır alıyo :D
Mesaj tarihi:
benim fazla boyle seylerle isim olmaz ben kendi halimde bir insanım levelimi kasar otururum simdi bi knight cash fln aldım o yuzden shard +8 istiyorum ondan olabilir :D simdi siz diyosunuz ki 2 milyar +item oylemi
Mesaj tarihi:
2 mil ve item ama verdiğin itemler biraz iyi bişiler olması lazım tabikde yoksa adam kabul etmez bu arada kimden alcağında çok önemli tabi güvenilir biri olsun derim çünkü emeğine yazık olmasın.
Mesaj tarihi:
yok shard ı 60 gb nin altında bulman söz konusu bile deilde dual +8 shard almak icin min 100 gb+ paran olması gerekio pazarda kasılır ama 100 gb+ pazar kasan adamda elbet degerli itemde satmıştır die aklıma geldi onun dısında o kadar gb yapmanın yöntemi ya deli gibi kc harcamaktır yada deli gibi dupe yapmaktır pazar kamak dısında diyorum altını cizeyimde olay cıkmasın :P
Mesaj tarihi:
yok sen hangi serverdasın bilmiyorum ama ben diez deyim burda +8 shard lar 30gb 2 tanesi 60 gb

[ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 09:51 tarihinde, stong tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...