tasci Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Oyunda pek fazla upgrade yapmadığım için bilmiyorum daha hiç denemedim birşey duydum eğer doğruysa denemeye değer birkaç upgrade çabasına grebilirim.. Trina ile yapılan upgrade lerde eğer Item yanarsa trinanın harcanmadığını eğer item upgrade olursa trinanın gittiğini duydum Pek inanmasamda , varmıdır böyle bir olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 iyiki inanmamışsın çünkü yok öyle bi olay. Trinalar da yanar evlat :) (Tıpkı Atları da vurular gibi oldu x) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Soylenti ßunlar Soylenti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 :)) gökhan abi kim yedirdi bunu sana ? To my knowledge there is nothing like that.. (Büyük ihtimalle yanlışlıkvar,dalgaya almayın) You want me to bee,something i cannot never ever be! harbi güzelmiş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 xD patlatma konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 şu kadar söyliyim.zaten böyle bir olay olsa.Kimse +7 giymezdi.+7 itemler piyasada oldukça dediğin şey olmucak gibi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 yoo sadece trinaların sayısı haddinden biraz daha fazla olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 yanı dengeler değişirdi ... her trina sahibi bi +8 sahibi olurdu mantık olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar