tasci Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Oyunda pek fazla upgrade yapmadığım için bilmiyorum daha hiç denemedim birşey duydum eğer doğruysa denemeye değer birkaç upgrade çabasına grebilirim.. Trina ile yapılan upgrade lerde eğer Item yanarsa trinanın harcanmadığını eğer item upgrade olursa trinanın gittiğini duydum Pek inanmasamda , varmıdır böyle bir olay ?
Theridone Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 iyiki inanmamışsın çünkü yok öyle bi olay. Trinalar da yanar evlat :) (Tıpkı Atları da vurular gibi oldu x) )
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 :)) gökhan abi kim yedirdi bunu sana ? To my knowledge there is nothing like that.. (Büyük ihtimalle yanlışlıkvar,dalgaya almayın) You want me to bee,something i cannot never ever be! harbi güzelmiş ^^
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 şu kadar söyliyim.zaten böyle bir olay olsa.Kimse +7 giymezdi.+7 itemler piyasada oldukça dediğin şey olmucak gibi ^^
tasci Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 yoo sadece trinaların sayısı haddinden biraz daha fazla olurdu..
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 yanı dengeler değişirdi ... her trina sahibi bi +8 sahibi olurdu mantık olarak.
Öne çıkan mesajlar