Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gundam seed quizi

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

Gundam seed quizi
viktor arkadaşımızın ellerine sağlık ben koyam dedim (Zaft onun kabiliyetini anlayınca planta kaçırdılar ee tabii yörünge dışı oluo orası :P)

[ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 14:32 tarihinde, SenariouS tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 14:40 tarihinde, SenariouS tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Mwu La Flaga
Ossaan! Galaksinin en eglenceli pilotusun aynı zamanda ortamalrın kadir inanır ı sayılırsın.Seride senden motive mesajı almıyan bayan karakter kalmamış.Hakkında açılan cinsel taciz davaları Ağrı dagına ulaştı.Senin tazminatlarını odemekten Earth Alliance savaşı kaybetti. Kale olamdıgın halde pozıtron ışınlarının onune atlıyorsun (damn it,im not a fortress).Murrue ile işi pişiriyorsunda kaptan a "sutyen" ısımlı bır cısmın varlıgından bahsetmen gerekıcek yoksa ısmın alemde kotuye cıkabılır Murrue malum her bolum bıze fan hızmetı verıyor. Babanın ortada başıboş dolaşan bıssuru klon u yuzunden ınsanlık 2 defa yokolmanın eşigine geldi. Murrue ye ıyı bak onu cok sevıyoruz , onu ıncıtırsen ossan mossan dınlemez kafanı kırarız :)

Lol bu ne yahu:) 2 kere yaptım mwu çıktım hehe

[ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 15:45 tarihinde, Gallant tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Kira Yamato
SEED in acemi pilotu destiny nin tanrısısın aynı zamanda homewrecker sın. Yakınındaki insanların mutlu ilişkileri olması seni rahatsız ediyor.Önce Cagalliyi helıapolısde durdurmadıgın ıcın babasıyla arası acıldı sonra Flay ile nerd Sai yi ayırdın, tolle senin yuzunden nalları dikti ve kimse kuzzey i sevmiyor.En iyi arkadaşın Athrun ile Lacus u ayırdın ve Lacus u kendine kaptın (şanslı hergele) çöl kaplanı Andrew Waltofeld ile sevgilisi Aisha bişiler i ayırdın ve şu veya bu şekilde muhakkak Mwu nun ölümündede parmagın var.Kazara Shinn in butun ailesini öldürdün ve anime tarıhın en uyuz karaketrının ortaya cıkmasına sebep oldun sonra Heine nin olumune sebep olarak Heine ye aşık pek çok gençkızın (ve erkegin) hayallerini yıktın. Stellar senin yuzunden geberdi (ateşe hazırlanan bir lazeri patlatmak dahice olmalı) Dugunden Gundam ile kız akcırarak tarıhe gectın sonrada Cagalli ile Athrun un arasının acılmasına dolaylı yoldan sebep oldun (I dont want to fight Dont make me fight) Yuuna nın akfasına duşen zakuyuda muhakkak sen duşurmussundur.Rau yu oldurup Rey in hayallerini yıktın sonrada Rey ile beraber birbirini seven bir ciftin patlamada yokolmasına sebep oldun. Aferim sana.

Açıklamalar süper olmuş,acemi homewrecker Kira :D.
Sosyal ağlarda paylaş

LOOOOOOOOOOOOOOOOOL bana Cagalli cikti eheuuee :D
ORB u ve babanın ideallerini cok seviyorsun. 3 bolumde bır 10 dakıka babanın konsumalarını anlatarak ızlıycılerı bayıyorsun.Dunyadakı en tuhaf erkegıne asıksın ve serının ucubesıyle as kalsın evlenıyordun allahtan yuuna nın kafaya zaku dustude kurtuldun ondan.Homewrecker bir ıkız kardeşin var o yuzden kurdugun romantık ılıskıler saglıklı olmıyabılır (zaku yu dusurende Kiraydı dimi :)) heh bıde ınsanlar ılk 10 dakıka senı erkek sanıyor sonra WTF a Girl??? tepkısı alıyorsun bıraz daha az buch olmanı tavsıye edıyoruz oole erkek fatma olursan anca Athrun sana yuzverır işte(yuuna sayılmaz o zaten gudubet bişeydi).

isin komii yazilan herbisey de bana uyuyo ahahaha

ayrica Viktor giderse bende fazla ortalarda dolasicaami sanmiyorum artik :D

[ Mesaj 12 Mart 2006, Pazar - 20:38 tarihinde, Kleo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu Çıktı Kim Bilmiorum Gundam İzlemedim heç =)

Kira Yamato
SEED in acemi pilotu destiny nin tanrısısın aynı zamanda homewrecker sın. Yakınındaki insanların mutlu ilişkileri olması seni rahatsız ediyor.Önce Cagalliyi helıapolısde durdurmadıgın ıcın babasıyla arası acıldı sonra Flay ile nerd Sai yi ayırdın, tolle senin yuzunden nalları dikti ve kimse kuzzey i sevmiyor.En iyi arkadaşın Athrun ile Lacus u ayırdın ve Lacus u kendine kaptın (şanslı hergele) çöl kaplanı Andrew Waltofeld ile sevgilisi Aisha bişiler i ayırdın ve şu veya bu şekilde muhakkak Mwu nun ölümündede parmagın var.Kazara Shinn in butun ailesini öldürdün ve anime tarıhın en uyuz karaketrının ortaya cıkmasına sebep oldun sonra Heine nin olumune sebep olarak Heine ye aşık pek çok gençkızın (ve erkegin) hayallerini yıktın. Stellar senin yuzunden geberdi (ateşe hazırlanan bir lazeri patlatmak dahice olmalı) Dugunden Gundam ile kız akcırarak tarıhe gectın sonrada Cagalli ile Athrun un arasının acılmasına dolaylı yoldan sebep oldun (I dont want to fight Dont make me fight) Yuuna nın akfasına duşen zakuyuda muhakkak sen duşurmussundur.Rau yu oldurup Rey in hayallerini yıktın sonrada Rey ile beraber birbirini seven bir ciftin patlamada yokolmasına sebep oldun. Aferim sana.
Sosyal ağlarda paylaş

Athrun Zala
Zavallıcık.Gundam tarihinin belkide en enteresan karakterisin.Kira en iyi arkadaşın ve senden önce Freedom Gundam ı sonra nişanlın Lacus u sonrada onurunu ve haysıyetını caldı ( Anne baban arkadaslarına dıkkat etmenı soylememısmıydı). Savas sanatında yepyenı bır cıgır actın (dusmana yapış,gundam ı kendı kendını yoketmesı ıcın ayarla,mekandan arazi ol). Seri boyunca yakalsık 6 defa gundam degiştirerek rekor kırdın (eline geçen gundam 10 bolum dayanmadan enkaz oluyor en son ınfınıte justıce ında backpack ını yokettın) Bandai senin gundamalrının maketını yapıcam derken iflas etti.Beş kızla flirt edipte bırını bıle yataga atamamak da cok buyuk bır yetenek ıstese gerek (meer sürtük,lacus cok hanım hanımcık,cagallı cok erkeksi,luna cok ateşli,meyrın cok lolıta dabı dabı bu kafayla nah evlenırsın sen) Işın komıgı ıse uyandıgında yatagında kız gorunce korkudan altına işeyıp panıkten yataktan aşagı duşmen.Giyim tarzın cok berabat allahın akyanrında kayak kıyafetıyle ve kayak gozlukelrıyle dolanıyorsun (e 5 kızı kendıne cekmen mucıze olsa gerek)Bide kullandıgın her gundamın renginin pembeye calması ve sana yuz evren 5 kızdan bırıyle ıcraat yapamaman ızlıyıcelerın komplo teorılerı kurmasına sebep oluyor. Zavallı Athrun :(

Baya komikmiş =) de anlamadığım sonuçlarda niçin Lacus yok =(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...