zraile Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fcuknamy Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Ko oynayan playerların yaş aralığı 12-16 arası olduğu için böle şeyler olabiliyo tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Alışacaz artık napalım :D Adamlar oyunu resmen hayatla karıştırdılar.İnsan milletn babasını karıştırmaz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 küfür ve hakaret konusundaki yaratıcılığımızı başka yönlerde kullanabilen bir millet olsaydık zaten bu halde olmazdı bu ülke... Bu breth alınmış resserler ölüleri ressleyip kaldırıyorlar. Bizimkilerde resselere küfür ediyor ama ağza alınmayacak galiz küfürlerle. Bende kardeşim yakışıyor mu bu ettiğiniz küfürlere taşsız gelin rahat edin gib gayet kibarca bir cümle ettim. Yanıt olarak ana avrat dümdüz aldım. LAfı ettiğime edeceğime pişman oldum. İyilik de yaramıyor. Öylesine öfke dolu ve yoz kıro bir toplumdayız ki bazen çıldırasım geliyor. Basit bir oyunda bu küfürleri eden bu adamın gerçek hayatta neler yapabileceğini düşünün bi de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Oyunda 100'lerce adam olmasına rağmen (yaş grubu 30-40 arası bile var) Hitab şekli hoşuma gitmedi kiiii ben bunu sadece 2 saniye aralığa sığdırdım.Acaba kaç kişi bu şekilde hitab edior!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Bunun yaşla alakası yok.İnsan soyundan gelenler boyle dangalaklıklar yapmaz zaten.Genelde o tur tiplerde cafedekilerdir.Cocuk oynuyo etrafında 5 kisi .. Biriyle tartısmaya giriyo cocugun yanındakiler bile küfür etmeye başlıyo sonra masa başındaki de allah versin... 12-16 yaşındakilar yobaz vs. lafını da desteklemiyorum.92li bi kardeşiniz olarak .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Üzüm, üzüme baka baka kararır. Düşüncelerimi çok net bir şekilde açıklıyor bu atasözümüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar