BeIlow Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Oyunda bir yıldız var tam adını hatırlamıyorum ne işe yarar ? item upgrade demi kullanılır nasıl kullanılır ne yaparken kullanılır biri beni aydınlatsın peleze :P adı upgrade item miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ahah süpersin :D trina olm o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 o nedir işte =) neden çıakr yenmir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Sen sen ol aramanın gücüne inan ! http://forum.paticik.com/arama.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 premium ile alıosun. gold pre alanlara beleş birtane veriolar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 arasam ne yazıcam ne yazcağımı söyle bari saol kenjuro =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Sana gönderilen mesajları biraz olsun takip etsen o bilmediğin şeyin ne olduğunu görüceksin. ''trina'' diyolar bizim orda ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Upgrade Yaparken Şansını Arttırmak İçin Upgrade Scrolun Yanına ßir Adette Ondan Koyabiliyorsun.. Tabi Şansı Ne Kadar Arttirdiği Tartışılır.. [ ßence ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 % 20 diye bi soylenti var ama =) mesela +8 e upgrade ederken %5 şansın varsa trina ile %25 mi oluyor yoksa %5 şans ın %20 sini ekleyip %6 filan mı oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 5 ise 25 oluyor ama ßen haLa İnanmiorum ve eminimki.. Sizde 5 tane ib +6 yı +7 ye cekerken trina kullanmanıza ragmen ard arda yaksaydiniz sizde inanmazdiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 yıldız yıldız raptorunun poısonu parlasın cıbıl cıbıl orclar hep hep kızarsın :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 kılıç su bahtsız bedevi ile alakan var mı =) ben 3 tane mirage +7 3xtrina ile denedim önden 7 tane item yaktım 2. mirage +8 oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ben hiç kullanmadım şu meredi. kullanan arkadaşlar 8hornx için 5m harcadı ben 2m harcadım. biraz da şans işi.... sadece trina yetmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 @Milo Şahsen ßenim ßasıma Gelen sir Olayn.. İşin İlginc Tarafı ßu Upgrade Faciasindan Sonra +1 ib yi Bus la +7 ye cektim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar