Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 PSP 2 GB hafıza ve Oyunları arıyorum. Elinde 2. el bir tane UMD oyun satacak olan var mı? 30 milyon çıkabilirim maximum. WRC yada Superbike tarzı,olmadı Platform benzeri bilimum oyunlarla ilgilenmekteyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 slmz , elimde "manintights in gayland" platform oyunu var , konuyu ozetlemek gerekirse , boyle bi adam var butun herkese satisi koyuyo hic selam sabah vermiyo oyle bir gay yani , ayrica bu adam tayt ta giyiyor neyse boyle iste. 99.99 ytl ye anlasiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 puahahha hiç gülcem yoktu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Discan,"seni benden başka?" soru takısıyla başlatırım cümlemi..Aslına bakarsan cevap bile vermezdim ama,yazmışsın topiğe,yazmamak ayıp kaçar :P "Satmayacağın yoksa bas dükkanın önünden" diye esnaf lafı duydun mu sen hiç? Duymuş oldun,Esnafım aynı zamanda beni seni pazarlamaya zorlatma nankör yumurcak herif. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 al iste gaylik var diyoruz inanmiyosun girdin msne bide ordan laf sokiyim diye 01:43 de girdin 5 satir yazi yazdin ben bi harf yazamadan yoksun gene diyip ciktin , boyle bi gaysin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 bende gta ve nfs:mw var umd kutusuyla falan duruyo pek fazla oynamadım.tanesi 95ten aldım 2sinide.60a verebilirim tanesini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Aral İthalat dışında UMD oyunu sipariş edebileceğim site varmı Türkiye'den? [ Mesaj 31 Ağustos 2007, Cuma - 11:56 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 http://www.weblebi.com/Vitrin.aspx?Id=118 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar