Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 bozsuun![hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 direk wp ye aldım yaaa[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Kız sadece usp kullanıo dikkatinizi çekti mi =) Annemi babamı ikna edip kızı istemeye gidicem sonrada zorla müslüman yaptırcam imana gelsin =) aslında imana gelmesede olur yawrum be adamı dinden çıkarır =)[hline]-Ya abi bu liche lord bizim coğrafya hocasına benziyo ne iş? -*Yorum Yok* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 evet o usp olayı direk dikkatimi çektiydi böyle bi sevgilim olsun başka bişe istemem bu mudur budur derim eheha[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Arcane gel şu kıza bi email atıp patickle tanıştıralım sonrada muhabbeti kurup kaynaşalım....sonra kızı kim kapsa götürsün abi ok ? *!içinden sinsice planlar kurar*[hline]-Ya abi bu liche lord bizim coğrafya hocasına benziyo ne iş? -*Yorum Yok* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Ben gidip isveççe kursuna kaydoliyim bari =)[hline]-Ya abi bu liche lord bizim coğrafya hocasına benziyo ne iş? -*Yorum Yok* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 hadi acalim [=o=]Saykoleo Hangi serverlarda oynicaz :) *!Gaza gelir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Bende orjinal HL var. Siz hangi serverda oynadığını söyleyin bakim. :o[hline]- The banker has made a mistake, in our favor. - Ohahahahuahuamu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Hakkaten nedir bu kız böyle?[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 isterse buy yapmayı bilmiyor olsun farketmez.. kabulümüzdür. hatta özel olarak cs dersi verilir.[hline]Bu şarkının vokallisini bul dile benden ne dilersen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Nicole bu akşam bizi CS ye götür...[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 up! bunu herkes görmeli ve incelemeli LOL :-)[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: TiReSiAs, 23 Şubat 2003 03:25 tarihinde demiş ki: valla beyler aranızdaki tek müslüman olmayıp dinine karar veremeyten benimdir heralde... direk olayıma giriorum hristiyanım tmm hatunla ben muabbti kurarım:)) din min geyiine gireriz.. türkiyeye geliş parası da benden... konaklama fln da benden.. ha bende 3 sene önce AHZ deydim tmm başlıom tekrar... tmm yeni clan kuralım [PEP] ya da [PaTiK] fln die:) oy oyoyoyoyooy bu sarışın bizi bozmasın be abiler..[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 sus bakiim senin başın bağlı birkerem :P[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ben muhafazakar dsiyilim walla.gelsin kabulümdür. uzun süredir böyle bie şey (?) e rastlamamıştım. nasıl bir insan bu ya!bütün isveçliler böyle mi acaba? eğer böylese bu yaz ilk hedefim isveç!!!![hline][i] tıklayana sakız alcam:sakız boşuna kasma:"viande ne yaa?" tıklamıyana sakız almicam:more sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ilginç..... [Bu mesaj behran tarafından 24 Şubat 2003 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: Nukem_Verite, 24 Şubat 2003 00:43 tarihinde demiş ki: ""heh ben böyle pozlar veren bi kızla çıkmam :) *! muhafazakardır * ama sevişebilirim "" ahahahaha [Bu mesaj behran tarafından 24 Şubat 2003 01:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 sen getir türkiyeye ben de kalacak yer bulurum eheha[hline]SBGG! - Headshot Studios Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 gerçek sarışın diil bu yaw. kaşlarına falan bakarsanız. istemem :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: BabacumMostors, 24 Şubat 2003 00:40 tarihinde demiş ki: said: TiReSiAs, 23 Şubat 2003 03:25 tarihinde demiş ki: valla beyler aranızdaki tek müslüman olmayıp dinine karar veremeyten benimdir heralde... direk olayıma giriorum hristiyanım tmm hatunla ben muabbti kurarım:)) din min geyiine gireriz.. türkiyeye geliş parası da benden... konaklama fln da benden.. ha bende 3 sene önce AHZ deydim tmm başlıom tekrar... tmm yeni clan kuralım [PEP] ya da [PaTiK] fln die:) oy oyoyoyoyooy bu sarışın bizi bozmasın be abiler..[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 sus bakiim senin başın bağlı birkerem :P[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 ahahah çaktırma be olm iki dk. yok abi istifa ediyorum ben yaaaaaa!!! :-)[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş bi de sapım mutluyum durumu var tabii... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 ısırırım ben bı kızı niahahı[hline]ClanWM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: Nukem_Verite, 24 Şubat 2003 01:20 tarihinde demiş ki: bu türkiyeye gelsin bütün pasaport masrafları benden eheh İsveç zaten sarı diyarı.Vardır yani(ulan bu isveçlilerde bişey olmasın bbgde sinem vardı o da manyak güzel bi kızdı,şimdi bi isveçli daha girmiş galba o da güzelmiş falan) İsveç'e göç ediyorum...[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 kız önce kendi resmini koymuş 5 sayfa sonra ss leri. bizde suç yok.[hline]SBGG! - Headshot Studios Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 bence yazık bu kıza insan fotoğrafını koyar tamam ama 1 tane hafif hoş olur ama insan 30 kare göüsünü götünümü koyar ya yuh zavallı ya[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 yigidin mali meydandadir alin gorun ama dokunamassiniz agzinizin suyu akar demek istio.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları WTF ??? (a.k.a ohannesburg) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 yigidin mali meydandadir alin gorun ama dokunamassiniz agzinizin suyu akar demek istio.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar