tasci Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 [spo][/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo][/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] [spo] [/spo] Agam bilmem böyle kişiler seni rahatsız ediyormu ama bizi rahatsız ettiğini bilmeni isterim Mükemmeliyetçi bilinç aganın clanına böyle kişiler yakışmıyor sanırsam.. [ En sonunda düzeltebildim sanırım ] [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 17:55 tarihinde, tasci tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 AGA ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Olayda bir tartışma var ben çok da yanlış bir şey göremedim. Hatta kendisine küfür edildiği halde cevap bile vermemiş olayın gelişimi ve ne olduğu hakkında net bir şey söz konusu değil. Adam oraya gelip de ks yapacağım ben diye gelişmemiş mevzu. Sanki başka bir şeyler var. Açıkcası bu tip tartışmalar sürekli yaşanıyor. Olay hakkında net bir bilgim olmadığı için yazılardan anladığım kadarı bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bir healler la gelip ks yapabilirmiyim diyor muhattab olmadığımız ve cevap vermediğiz sebebiyle fasulye olan şahıs nimetden sanmaya başlıyor ve yarım saat sürecek ks operasyonuna başlıyor tek kişi olması 2 melee nin döndüğü spotdan kutu almanın verdiği zevkle orada bulunan kişileride kale almaya başlıyor olay bu şekilde silsileli şekilde gidiyor.. Durup dururken yoldan geçen kişiye küfür edilmez sanırım.. İşine yarayacaksa fraps çalıştırıp mouse u chat bar çubuğunda biraz gezdirebilirim ? spoiler 3 e bakıp ne kadar yüzsüz olduğunu anlayabilirsin [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 18:07 tarihinde, tasci tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bu tur olaylar her spotta gunde 9999 kez oluyo ki size ks yapıp alcagı ex den o adama yararı olcagını sanmıyorum bunu bilinc clanında oldugu için koymussundur orası ayrı konu yoksa baska birinin clanında olsa veya baska birisi olsaydı bu ss leri koycagını sanmıyorum bilinc clanındaya ondandır bu ss leri koyma sebebin :P [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 18:15 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bu oyunu 1,5 yıldır oynuyorum ve eğer ks ci koyacak olsam offical forumlara koyarım Burada yapan adam öyle böyle biri değil en az 62 lvl olup oyunda belirli bi seviyede ilerlemiş adam.. Phantoms un bir üyesi ve Phantoms da Ares de baya bi hatrı sayılır seviyeye yükselmiş bir clan.. Ki clanın lideri burada ve ilgileneceğini umduğum sevdiğim bir abim olduğu için buraya yapıştırdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ben neler gördüm Bilinc Agam!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iMaNCoRe Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 raiba artık itten köpekten geçilmez oldu, eslant tavsiyemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 anlatılanlara göre de bahsedilen adam sokaktaki çapulcu değil ki..Belki charı kullanan başka birisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Bilincin üzerine yüklenmeyin bakim, olur böyle şeyler, tekrarı olursa şunu istersiniz anca; Hadiseyi araştırın Gerekeni yapın.... No Commet more :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 evet arkadaşlar bahsi geçen benim oraya gelmemin nedeni ex kasmak falan değildi eski arkadaşlarımı görmüş ve şakalaşma da bulunmuştum evet bu şakalaşma normal chetten yazanlardır he bundansonraki gelişmelerde tahriktir evet tahrik edildim inanın o spotta ex kastırmazdım ama o edilen lafların bir başka arkadaşımın demesi ile boşverip gittim bugün bi hata yaptım oyunda ana bacı vs vs ufakşeyler için katan hatta ve hatta bunları ileri derecede soyleyenleri kaale almayan ben ki kötü söz sahibinindir ben bunu bilirim tahriklerle az ks yapmış ve kutularını açmıştım olay budur hehe bu arada arkadaşım lvl 62 değil lvl 66 bisorunun varsa bana de canım benim pm de açıktı ordaydım burdada ismimede açabilirsin yukarda yazanları insanlar okuyunca küfürlere küfür olarakmı yoksa başkabir şekilde 05-10 yaş dicemki ordakiler bu yaş gurubu idi sanırım o akıldan cevap vermem gerekirdi adamgibi konuşun ciğerimi yiyin ama dediğim gibi daha kaale alıp cevapvermem bugün bi hata yaptım cevap verdim soy ama küfüretmeden edenlerde o yönden yarası vardır diyorum ve sanırım o yarayıda buralara kadar taşıdınız deru ve ben ahahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 topick i açan arkadaşım fraps lütfen karekterinizde belli olsun madem varsa koy plz attın bir iddaa görsun herkez seviyeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ne bu böle birader yok onlara orda ex kastırmasdım bilmemne.ne kadar büyük sanıosunuz kendinizi yok cz de solo golem dönem cart da curt way anasını be biz oyunu bırakalı 7 ay oldu iice hawalara girenler war.bilince saygım war ama ks ci bi elemana asla!!!millete ezik diip party atmassınız ama asıl ezikler kim belli.kser kosper duper işte bunlar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ahaha kosper ve duper sen 7 ay olmuş bırakalı lol diyorum aresin ilk 60 lvl karekterini soyle çok eskisin ya başka suşçlama buyur kardeşim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 sana küfretseler sen herhalde buyrun abi dersim millete sanıyorum dimi arkadaşım yada irtifanıza teşekkür ederim dersin yada adamda fraps varmış koysun seyret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bana lol dien adama bak sen.hey güzel allahım ya.birader ii oku orda sana kosper duper demiorum orda sana kser diorum ve oyunu bu hale getirenlerin kser duper ve kosperlar olduunu anlatıoruma ama anlayana!çok eskiyim areste 4 tane 61 charım war hepsi legal bırakalı 7 ay oldu oynamaya başlıalı ise 1 sene 7 ay.oynamıorum artık bıraktım sizin gibiler yüzünden.kendinizi bişi sanmayın arkadaşım yok ex aldırmam kutu bırakmam yok bilmemne.sen o clandan çıksan hiçbişisin arkadaşım başkada bişi demem sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 sana kosper demiyorum ks yapanlara diyorum yani sana çok iyi bir tercume bende sana salak demiyorum malak diyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bak beni ii dinle bidaha ben dahil kimseye bu forumda salak malak tarzı laf söleme bi başlarım burda 100 sayfa ailen geçer.sakın diorum sna !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 7 aymış haha sana dicem tek bi kelime bu başkadda dememe gerek yok geç bu işleri devlet su işleri fırçala dişleri koptum valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 noldu oyunu 7 ay önce bırakan biri olamasmı bu mu komik olan.anten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 str_semih anten manten turunde kelimeler gereksiz ve yersiz. eski clanindan arkadasini gormus anlasilan girmi saka babinda ks yapmis iki vurunca sinirli türk yapisi ile biri bisey demis o da baslmis ks'ye anlasilan bu. konuyu uzatmanin bence mantigi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 olayı anladım.ama ben sadece fikrimi dile getirdim arkadaş ise REİS ya hemen delikanlılık yapıcak.7 ay falan diip gülüp geçio.dua etsin ben sabırlıyım.başlamadım başlasam dediim gibi 100 sayfa giderdi.ama bişi demiorum.neyse salla.gerçekten benden alt seviyedeki adamlarla konuşmak hiç hoşuma gitmio.lazım sana honoured Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 arkadaşım küfür etmek 100 sayfa bu mu seviye sana küfür edildimi naparsın ben bunu merak ediyorum işte ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 arkadaşım ks yaparsan eder tabi ki adma arda etmemiş bile annenle ne işim olur demiş o kadar sende kendine ettirmeye meğillimisin nesin bırak adam kessin ne ks yapıosun ki anlamam.benim sinirlendiim nokta o.yapmayın abi şunu bırakın millet kassın.sen o lwle gelene kadar neler çektin bi hatırla adamada hak wer snra ks mı yapıosun ne yapıosan yap.ama sana yapınca biri way ben senin ...... dia başlarsın.düşünmeden dalıosun ks ye arada gülüosun sinir edici nokta o işte. ama bişi demicem daa sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 arada gülmem doğru çunki oarda başkası ile diyolokdayım arkadaş ile konuşlarakda ks yapılmıyor sanırım fraps izle gör topu topu 5 bilemedin 10 dervişe yapılmış atack ve olanları izle demekki sen kaldırırsın onu anladım ama benim midem kaldırmıyo be arkadaşın yanına gidip 3 . sahısların laf ebeliği edip parçaparça çakimler bide bunlardan bu yorumları çıkarman güzel yorum saol teşekkür ederim en baştan bidaha bek ve benim yorumumuda bidaha gözden geçir derim aksi taktirde senin tektaraflı düşünen topiği açan kişinin 2 . accs olduğuna kanaat getirecem yorum budur saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar