Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilinc aga ilgilenirmisin bilmem

tasci

Öne çıkan mesajlar

[spo][/spo]

[spo] [/spo]

[spo] [/spo]

[spo][/spo]
[spo] [/spo]

[spo] [/spo]
[spo] [/spo]

[spo] [/spo]

Agam bilmem böyle kişiler seni rahatsız ediyormu ama bizi rahatsız ettiğini bilmeni isterim

Mükemmeliyetçi bilinç aganın clanına böyle kişiler yakışmıyor sanırsam..

[ En sonunda düzeltebildim sanırım ]

[ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 17:55 tarihinde, tasci tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

Olayda bir tartışma var ben çok da yanlış bir şey göremedim. Hatta kendisine küfür edildiği halde cevap bile vermemiş olayın gelişimi ve ne olduğu hakkında net bir şey söz konusu değil. Adam oraya gelip de ks yapacağım ben diye gelişmemiş mevzu. Sanki başka bir şeyler var. Açıkcası bu tip tartışmalar sürekli yaşanıyor. Olay hakkında net bir bilgim olmadığı için yazılardan anladığım kadarı bu...
Sosyal ağlarda paylaş

bir healler la gelip ks yapabilirmiyim diyor

muhattab olmadığımız ve cevap vermediğiz sebebiyle fasulye olan şahıs nimetden sanmaya başlıyor ve yarım saat sürecek ks operasyonuna başlıyor

tek kişi olması 2 melee nin döndüğü spotdan kutu almanın verdiği zevkle orada bulunan kişileride kale almaya başlıyor

olay bu şekilde silsileli şekilde gidiyor..

Durup dururken yoldan geçen kişiye küfür edilmez sanırım..

İşine yarayacaksa fraps çalıştırıp mouse u chat bar çubuğunda biraz gezdirebilirim ?

spoiler 3 e bakıp ne kadar yüzsüz olduğunu anlayabilirsin

[ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 18:07 tarihinde, tasci tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bu tur olaylar her spotta gunde 9999 kez oluyo ki size ks yapıp alcagı ex den o adama yararı olcagını sanmıyorum bunu bilinc clanında oldugu için koymussundur orası ayrı konu yoksa baska birinin clanında olsa veya baska birisi olsaydı bu ss leri koycagını sanmıyorum bilinc clanındaya ondandır bu ss leri koyma sebebin :P

[ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 18:15 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyunu 1,5 yıldır oynuyorum
ve eğer ks ci koyacak olsam offical forumlara koyarım

Burada yapan adam öyle böyle biri değil en az 62 lvl olup oyunda belirli bi seviyede ilerlemiş adam..

Phantoms un bir üyesi ve Phantoms da Ares de baya bi hatrı sayılır seviyeye yükselmiş bir clan..

Ki clanın lideri burada ve ilgileneceğini umduğum sevdiğim bir abim olduğu için buraya yapıştırdım..
Sosyal ağlarda paylaş

evet arkadaşlar bahsi geçen benim
oraya gelmemin nedeni ex kasmak falan değildi eski arkadaşlarımı görmüş ve şakalaşma da bulunmuştum evet bu şakalaşma normal chetten yazanlardır

he bundansonraki gelişmelerde tahriktir evet tahrik edildim inanın o spotta ex kastırmazdım ama o edilen lafların bir başka arkadaşımın demesi ile boşverip gittim

bugün bi hata yaptım oyunda ana bacı vs vs ufakşeyler için katan hatta ve hatta bunları ileri derecede soyleyenleri kaale almayan ben ki kötü söz sahibinindir ben bunu bilirim

tahriklerle az ks yapmış ve kutularını açmıştım olay budur hehe bu arada arkadaşım lvl 62 değil lvl 66 bisorunun varsa bana de canım benim pm de açıktı ordaydım
burdada ismimede açabilirsin yukarda yazanları insanlar okuyunca küfürlere küfür olarakmı yoksa başkabir şekilde 05-10 yaş dicemki ordakiler bu yaş gurubu idi sanırım o akıldan cevap vermem gerekirdi

adamgibi konuşun ciğerimi yiyin ama dediğim gibi daha kaale alıp cevapvermem bugün bi hata yaptım cevap verdim soy ama küfüretmeden edenlerde o yönden yarası vardır diyorum ve sanırım o yarayıda buralara kadar taşıdınız deru ve ben ahahahah :D
Sosyal ağlarda paylaş

ne bu böle birader yok onlara orda ex kastırmasdım bilmemne.ne kadar büyük sanıosunuz kendinizi yok cz de solo golem dönem cart da curt way anasını be biz oyunu bırakalı 7 ay oldu iice hawalara girenler war.bilince saygım war ama ks ci bi elemana asla!!!millete ezik diip party atmassınız ama asıl ezikler kim belli.kser kosper duper işte bunlar!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bana lol dien adama bak sen.hey güzel allahım ya.birader ii oku orda sana kosper duper demiorum orda sana kser diorum ve oyunu bu hale getirenlerin kser duper ve kosperlar olduunu anlatıoruma ama anlayana!çok eskiyim areste 4 tane 61 charım war hepsi legal bırakalı 7 ay oldu oynamaya başlıalı ise 1 sene 7 ay.oynamıorum artık bıraktım sizin gibiler yüzünden.kendinizi bişi sanmayın arkadaşım yok ex aldırmam kutu bırakmam yok bilmemne.sen o clandan çıksan hiçbişisin arkadaşım başkada bişi demem sana.
Sosyal ağlarda paylaş

olayı anladım.ama ben sadece fikrimi dile getirdim arkadaş ise REİS ya hemen delikanlılık yapıcak.7 ay falan diip gülüp geçio.dua etsin ben sabırlıyım.başlamadım başlasam dediim gibi 100 sayfa giderdi.ama bişi demiorum.neyse salla.gerçekten benden alt seviyedeki adamlarla konuşmak hiç hoşuma gitmio.lazım sana honoured
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım ks yaparsan eder tabi ki adma arda etmemiş bile annenle ne işim olur demiş o kadar sende kendine ettirmeye meğillimisin nesin bırak adam kessin ne ks yapıosun ki anlamam.benim sinirlendiim nokta o.yapmayın abi şunu bırakın millet kassın.sen o lwle gelene kadar neler çektin bi hatırla adamada hak wer snra ks mı yapıosun ne yapıosan yap.ama sana yapınca biri way ben senin ...... dia başlarsın.düşünmeden dalıosun ks ye arada gülüosun sinir edici nokta o işte. ama bişi demicem daa sana.
Sosyal ağlarda paylaş

arada gülmem doğru çunki oarda başkası ile diyolokdayım arkadaş ile konuşlarakda ks yapılmıyor sanırım fraps izle gör topu topu 5 bilemedin 10 dervişe yapılmış atack ve olanları izle

demekki sen kaldırırsın onu anladım ama benim midem kaldırmıyo be

arkadaşın yanına gidip 3 . sahısların laf ebeliği edip parçaparça çakimler bide bunlardan bu yorumları çıkarman güzel yorum saol teşekkür ederim en baştan bidaha bek ve benim yorumumuda bidaha gözden geçir derim aksi taktirde senin tektaraflı düşünen topiği açan kişinin 2 . accs olduğuna kanaat getirecem yorum budur
saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...