Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Linksys WA9354G - ADSL Gateway + Wireless

Invulon

Öne çıkan mesajlar

Ya ben gidip bunu aldim gaza gelip kablodan baydim diyip
simdi isin kotu kismi

ayarlarini yapiyorum statusde ADSL connection olarak dogru hizi goruyor ama get gorki gateway connectionda baglanmaya calisdigimda baglanamiyor
kisacasi baglanamiyorum :P

bunun setupini bilen varmidir benmi yanlis gittim
Sosyal ağlarda paylaş

update

Soyle diyim
Cisco superdir ama acikcasi son birkac gundur basima gelenlerden baydim

adsl baglanti super hersey neyse yavaslik hissettim direk hiz testi tabi

512k baglantim
test sonucu 178kbps cikdi lol neyse dedim hatlarda sorun vardir
ertesi gun denedim 220 ustune cikaramadim saatlerce kurulumdami hata yaptim dedim hersey normal acaba splitterdami sorun dedim yok gidip ayri filtre aldim oda olmadi tabi hic modemden sorun olcagi aklima gelmedi

yazik adsldekileri fircaladim ertesi gun gelip hattimi kontrol etmisler bi sorun yok
sonra hattin data hizini kontrol ettiler gene bisey yok
en sonunda bi teknisyen yollayin modemiyle deniyelim dedim bilgisayarimdami sorun var diye

neyse teknisyen geldi ilk modemi onun laptopa takdik direk ayni dusuk hiz
neyse sonra kendi modemini takdi test yaptik
441kbps aldi..

direk modem oldugu cikdi ortaya sonra onun modemini kendi makineme takip denedim bu sefer 440 gene

acikcasi linksys guzel bir markadir ama turkiyedeki hatlarin rezilliginden bi sekilde cakismasi oluyor
o yuzden dolayi bugun iade edip zoom aldim gayet hos super su ana kadar performans sorunum olmadi

ama acikcasi kablodan hic bi farkini gormedim sirf wireless reciver takmamak icin adslye gecip yaptim kablodan ama kablo hala birazcik daha iyi gibi

neyse sirf uyari linksyse dikkat kaliteli modem ama turkiye sartlarina uyumlu degil
zaten icinden bi turkce kitapcik cikmiyo
kurulum yapmayi bilmiyen biri nasi yapicaksa kurulumunu web based oda hos bisi :) bildigimden yaptim diger turlu satilmasi bu tur modemlerin bence yanlis
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben Almanya'dayım, ama bana da binbir gıcıklık yapıyor. Hızda bir sorun yok, ama devamlı bağlantı kesilip duruyor. Modemi kapatıp açmam gerekiyor. İki üç firmware denedim, çözüm bulamadım. İnternetten aldığım için garantisiyle de uğraşmak istemedim. Sonuç olarak bir çok tanıdığım da aynı şeyi söyledi. Linksys kablosuz modemlerinden uzak durun, rahat edin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...