Invulon Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Ya ben gidip bunu aldim gaza gelip kablodan baydim diyip simdi isin kotu kismi ayarlarini yapiyorum statusde ADSL connection olarak dogru hizi goruyor ama get gorki gateway connectionda baglanmaya calisdigimda baglanamiyor kisacasi baglanamiyorum :P bunun setupini bilen varmidir benmi yanlis gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 neyse solved :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Bende WAG64G var, her gün bin türlü beddua ediyorum. Rezalet bir cihaz, umarım seninki iyi bir modeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 update Soyle diyim Cisco superdir ama acikcasi son birkac gundur basima gelenlerden baydim adsl baglanti super hersey neyse yavaslik hissettim direk hiz testi tabi 512k baglantim test sonucu 178kbps cikdi lol neyse dedim hatlarda sorun vardir ertesi gun denedim 220 ustune cikaramadim saatlerce kurulumdami hata yaptim dedim hersey normal acaba splitterdami sorun dedim yok gidip ayri filtre aldim oda olmadi tabi hic modemden sorun olcagi aklima gelmedi yazik adsldekileri fircaladim ertesi gun gelip hattimi kontrol etmisler bi sorun yok sonra hattin data hizini kontrol ettiler gene bisey yok en sonunda bi teknisyen yollayin modemiyle deniyelim dedim bilgisayarimdami sorun var diye neyse teknisyen geldi ilk modemi onun laptopa takdik direk ayni dusuk hiz neyse sonra kendi modemini takdi test yaptik 441kbps aldi.. direk modem oldugu cikdi ortaya sonra onun modemini kendi makineme takip denedim bu sefer 440 gene acikcasi linksys guzel bir markadir ama turkiyedeki hatlarin rezilliginden bi sekilde cakismasi oluyor o yuzden dolayi bugun iade edip zoom aldim gayet hos super su ana kadar performans sorunum olmadi ama acikcasi kablodan hic bi farkini gormedim sirf wireless reciver takmamak icin adslye gecip yaptim kablodan ama kablo hala birazcik daha iyi gibi neyse sirf uyari linksyse dikkat kaliteli modem ama turkiye sartlarina uyumlu degil zaten icinden bi turkce kitapcik cikmiyo kurulum yapmayi bilmiyen biri nasi yapicaksa kurulumunu web based oda hos bisi :) bildigimden yaptim diger turlu satilmasi bu tur modemlerin bence yanlis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Valla ben Almanya'dayım, ama bana da binbir gıcıklık yapıyor. Hızda bir sorun yok, ama devamlı bağlantı kesilip duruyor. Modemi kapatıp açmam gerekiyor. İki üç firmware denedim, çözüm bulamadım. İnternetten aldığım için garantisiyle de uğraşmak istemedim. Sonuç olarak bir çok tanıdığım da aynı şeyi söyledi. Linksys kablosuz modemlerinden uzak durun, rahat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MasterLich Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 bendede linksys war bazen cok super 2-3 hafta gecior wirelessda kopala oluyor 2-3 hafta soora aşırı hızlanıyo degisioır cok durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar