Mortis Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 tubitak in liseler arasinda yaptigi yarismanin adini bilen varmi? her okuldan bes kisi katiliyor fizik kimya matematik bioloji bide bilgisayar dalindami ne. tam ismini ariyorum. ulusal bilim olimpiyatlari olmasi lazim ama emin deiglim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Doğru biliyorsun Ulusal Bilim Olimpiyatları. [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 00:31 tarihinde, Eldarduil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bu yarışmaya giren varmı ben bilgisayar dalında giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Rakibiz yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Bizim arkadaş sırf bunlara hazırlanıyo diye sınavlardan muaf tutuldu.Aldı yanına doçent adamı =) çok fena geliolar ehe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Öhöm hangi okul o yaa :) Doçent kim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Nişantaşı Işık ya.Levent diye biri var Işık Ünide öğretim üyesi doçent adam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar