Zed Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ben pek anlamam, ama anlayanlar "çok önemli bi yama, ne yapın edin mutlaka kurun" falan diyolar. söylemiş olıyım, geçen seferki gibi kimse işkence çekmesin. XP için yama [Bu mesaj Zed tarafından 11 September 2003 13:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 hatta bunu bi stiki yapsak da herkes görse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 security update.[hline]Just for NIL There's no love - like your love And no other - could give more love There's nowhere - unless you're there All the time - all the way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 sanırım 11 eylülde bi virüs daha aktif olacak diolardı, bu onun için olabilir. çekmekte fayda var..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=pamuk+prenses+windows+updateini+ceken+zihniyet konumuzla pek alakası yok ama windowsun yamalamayı ne kadar ciddiye aldığını belirten ufak bir site.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Windows auto update dün bir hede yaptı bana ve şu kodlu bir güvenlik yamamız var çek kur işine yarar dedi acaba bu yama o yama mı ki? Nerden anlayabilirim ?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 KB824146 numaralı update evet doğru çektin. ekle/kaldır dan bakabilirsin neler indirmiş diye.[hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 ya bu yama rpc sorununu tamamen çözermi? bu gün yanlışlıkla zonealarm ı çalıştırmadan girdim nete 30 sn falan kaldım ama yinede bulaştı gariba bu melet demin çıktı 40 sn de restart atiom vs hede höde dedi.Sonra bu yamayı kurdum başka bişi yapmamama gerek var mı?[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 said: bahadir, 12 September 2003 13:36 tarihinde demiş ki: KB824146 numaralı update evet doğru çektin. ekle/kaldır dan bakabilirsin neler indirmiş diye. Teşekkürler bahadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar