Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Gecekondu apartman doğurdu İstanbul Samandıra'daki gecekondu üstüne kurulan yeni gecekondu görenleri hayrete düşürüyor. İlginç binanın sahibi Mustafa ve Makbule Demir çifti, "80 metrekarelik gecekondu, çocuklar evlenince küçük geldi. Kiraya ödeyecek paramız olmadığı için bu yönteme başvurduk" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 türk zekası ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 o nası bi kolon ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 akıl fikir. altında kalmazlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 haha haberlerde görmüştüm daha üstüne bi kat daha çıkcaklarmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 çatıyı örmüşler nası çıkcaklar eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bunu başarabilen örülmüş çatıyada kat çıkmayı başarır bence,sorun olcağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ahahahahahah. ya ne bu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yorumsuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kafamız fazla çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 mühendislik açıdan incelenmesi gereken bir başyapıt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ben inceledim forgiver.ve o binanın temelinin olmadıgına kanaat getirdim.bide öndeki kolon süper bişey.sadece şöyle bi direk dikelim diye yapılmış.üstte v şekline geçiyor ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 oha manyak olmuş =9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 İnanamıyorum. Salyam klavyenin üstüne aktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 fistan, benim de bazı incelemeleirm oldu :) binanın diğer yanına kolon yerine duvar örmüşler gibi geldi, destek olarak bir de sağlam olsun diye sokak lambasıyla desteklemişler ortadan ,bize bakan tarafı bence adam evini yıkmasınlar yol yapayım üstünden geçsin diye köprü yapacakmış, vazgeçmiş, ev yapmış ps: adama köprü, viyadük yapması için kaynak vermek lazım [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 22:21 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ya bunun hikayeside vardı adam secim zamanı gecekonduyu yapıo, o eve ait bi tapu alıyor, sonra aileye gelin gelip genisligince baska bi eve gecmektense evi büyütüyolar ama gecekondu tapusu oldugu icin evi yıkmasına belediye izin vermiyor cünkü apartmanda yapabilir, o zaman adamda evi yıkmadan üstüne bu evi yapıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 abi gayet güzel olmuş özellikle o kolon çok gitmiş. İyi bir boya vs. çekerlerse harika durar gibime geliyor :D ama gecekondu olması yüzünden bence WTF!!! diyioyrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 buna dicek bi kelime bulamıyorum. bu kadarıda pes yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Türk Zekasının Üzerine Tanımam.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 +1 benim diyebileceğim bişe kalmamış.. zekiyiz abicim.. yeterki 3 kağıt olsun işte..kafa zehir gibi çalışır :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 asLında var ya bizim yapabileceğimiz daha neler varda işte 3 kağıtta bitio iş =s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 mailime gelmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 çökmezse iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Ahaha süper bu yahu haberlerde görmüştüm ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ya depremde yıkılır ya da belediye yıkar. yazık valla insanların kalacak yerleri yok üzülüyorum da bi yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar